Categories: EvenimentUltima Ora

După distracţia din discotecă, a urmat nenorocirea

Mircea Crivăţ

Un alt grav accident rutier s-a produs ieri noapte, pe drumul judeţean care leagă oraşul Geoagiu de Simeria. Era trecut de ora 3.00, dar pe drumul amintit se circula din plin, cu mai mare sau mai mică viteză. Erau maşini care se întorceau la Deva, pline cu tineri şi tinere care se distraseră la discoteca din Geoagiu Băi.
În jurul orei 3,20 s-a produs tragedia. Din cauza vitezei, a nerespectării regulilor de circulaţie şi a neatenţiei. La volanul unui autoturism marca SEAT, se afla Florin Corcodel, de 32 de ani, din Deva. Alături de el, în maşină mai erau patru fete, cu vârste cuprinse între 23 şi 31 de ani, toate din Deva. Venind cu viteză şi mai şi discutând cu tinerele din maşină, Florin C. s-a apropiat foarte mult de autoturismul din faţa sa, condus de Daniel L., 24 de ani, din Brănişca. Aşa că, în momentul când şoferul aflat în maşina din faţă a frânat brusc, deoarece în faţa maşinii sale apăruse un obstacol, şoferul SEAT-ului n-a mai putut evita impactul. A intrat în autoturismul din faţă, de unde a fost proiectat în afara drumului, răsturnându-se până într-un lan de floarea soarelui. Urmarea accidentului? Andreea Dumitrache, de 26 de ani, una dintre tinerele aflate în maşina condusă de Florin C. a murit pe loc, Violeta M., de 31 ani, a fost grav rănită, iar celelalte două femei şi şoferul au scăpat cu răni mai uşoare.
În această cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal, urmând ca în urma anchetei să stabilească vinovaţii.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Pacat ca din cauza alcoolului, Corco a omorat o persoana... Mare pacat... A baut toata noaptea impreuna cu Lazar si apoi au luat-o la goana spre Deva. Bine ca nu au murit toti!

  • Poate ca nu a baut...m-am interesat si eu,dar are antecedente...doar a mai luat un cap de pod in brate...daca conduci razand,vorbind cu pers.din masina si intorcand capul in stg.si dr. distrat,inevitabilul se intampla...Ia nu-i mai lua apararea mai Alina,ca puteati sa muriti toti...vai de capul lui cORCOdel asta...ce-si inchipuia ?ca poate sa depaseasca sau sa faca liniute un amarat de Seat contra unui Jeep???

  • Nu cred k e cineva in masura sa-l judece pe Florin,si pe nimeni.Nu a consumat bauturi alcoolice,pot sa spun cu siguranta asta!Oricui putea sa se intample asa ceva....Nu trebuie condamnat nimeni.....si care nu cunoaste amanunte,sa taca naibii din guraaaaa!!!!!!!!!!!!!

  • nimeni n-a baut nimic...nici macar in momentele astea nu va poate tacea gura aia imputita??? oras de povestitori si de barfitori ca doar asta stiti sa faceti sa barfiti idiotilor...deea a murit si voi acum ce faceti??? aaa ce stiti mai bine...DATI DOVADA DE PROSTIE LOGIC :)))) cu atata veti ramane si doamne fereste sa fiti pusi in situatia asta sa vdm atunci, oare la fel veti bate din gura aia din care numai ca nu iasa doar c****!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Da, Corco era cu autobuzul de sunt atatea persoane care stiu ce o facut, ca o intors capu,ca se distra, ca asculta muzica si alte prostii ? :| Ei stiu ce s-a intamplat ! PUNCT.

  • Nu are cum sa fi intrat in masina din fata....se vede clar pe masina....daca a consumat sau nu bauturi alcoolice asta doar politia va determina asta. Drama este ca un suflet drag nu mai este printre noi si tot ce sper e ca va plati cine a fost vinovat....ori soferul Seatului sau soferul din cealalta masina daca nu i-a observat cand erau in dreptul lor si a virat sa ii scoata de pe sosea.... Dumnezeu sa te odihneasca in pace Andreea....ne vei lipsi mult

  • analizele au aratat ca nu s-au consumat bauturi alcoolice asa ca gura mica...nush care dintre voi au stat de dimineata pana seara la spital si stiti tot despre tot si toti asa va rog frumos...

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago