Categories: Actualitate

Duminică, alegeri în comuna Densuș

 Peste 1.300 de cetăţeni cu drept de vot sunt aşteptaţi la urne, duminică, în comuna Densuş, pentru a-şi alege un nou primar, în cursa electorală fiind înscrise trei persoane, de la tot atâtea partide politice.

“Numărul cetăţenilor cu drept de vot este de 1.306 persoane. Acestea sunt aşteptate la vot în cele cinci secţii de votare de pe raza comunei, organizate în satele Densuş, Peşteana, Peşteniţa, Ştei şi Poieni”, a declarat Loredana Bogdan, secretarul Primăriei Densuş.
Pentru funcţia de primar candidează viceprimarul comunei Traian Bugari (USL), Horaţiu Mircea Grozoni (PDL) şi Cornel Mironel Eduard Dinişoni (PP-DD). Măsurile de ordine publică şi siguranţă necesare în pregătirea şi pe durata scrutinului vor fi asigurate de peste 50 de angajaţi ai MAI, polițiști, jandarmi și pompieri.
Secţiile de votare vor fi deschise duminică, începând cu  ora 7,00, urmând a se închide la ora 21,00. Alegerile la Primăria Densuş se desfăşoară după ce fostul primar Sorin Ştefoni a renunţat la funcţie în luna martie, fiind numit secretar de stat în Ministerul Muncii. Se pare că Sorin Ștefoni va candida pentru postul de deputat de Hațeg, rămas vacant după ce Dan Radu Rușanu, numit  la conducerea nou înființatei Autorități de Supraveghere Financiară, a demisionat din Parlament. (Mircea Crivăț)

MesagerulHunedorean

Recent Posts

ANUNŢ

LICHIDATOR judiciar solicită oferte pentru asigurarea serviciilor de pază a patrimoniului societăţii CORVIN FOTOVOLTAIC S.R.L.,…

5 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că un personaj din zona noastră i-a făcut un cadou frumos iu­bitei sale…

11 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că reușește, cu toată opoziția celor din Coaliția anti…

11 ore ago

Bulina neagră

C.E.R., acuzat de tentativă de omor Pentru că împotriva sa a fost declanșată urmărirea penală…

11 ore ago

Când ești bun, ești bun! Florin Maxim rămâne la Hunedoara pentru următorii trei ani!

Antrenorul principal al Clubului Corvinul 1921 Hunedoara a acceptat propunerea prelungirii contractului existent şi va…

11 ore ago

Nu le mai ajung banii nici lor! Polițiștii locali ies în stradă

Poliţiştii locali protestează, astăzi, în faţa Guvernului, având mai multe so­li­citări de natură financiară, dar…

11 ore ago