Categories: Sport

Două recorduri, dar puţin succes

Ciprian Marinuţ

Jiul Petroşani a stabilit un record de 900 de minute de invincibilitate în turul campionatului, fiind totodată şi singura echipă neînvinsă în deplasare. Alb-negrii sunt însă departe de primul loc şi au dezamăgit de multe ori prin jocul practicat.

Un gol şi un penalti ratate
Al 10-lea meci din seria de invincibilitate a trupei antrenate de Marin Tudorache şi Damian Militaru a fost o victorie, bilanţul celor 900 de minute fără eşec fiind de cinci victorii şi cinci remize. Alb-negrii s-au impus, vineri, acasă, în ultima etapă a turului, la limită, scor 1-0, în faţa echipei Naţional Sebiş, formaţie din jumătatea inferioară a clasamentului. Unicul gol al meciului a fost marcat de Drăgoescu (min. 42), iar la scorul de 1-0, Deac (min. 83) a ratat o lovitură de pedeapsă. „De data aceasta am făcut un joc bun, dar am şi ratat multe ocazii de gol. Îmi pare rău că nu am terminat turul pe locul întâi, aşa cum era obiectivul echipei”, a declarat managerul Jiului, George Borugă.

Acuze şi regrete
Reprezentanţii grupării Naţional Sebiş s-au plâns la finalul jocului de maniera de arbitraj şi de lipsa de noroc în faţa porţii. „Dacă am avea şi noi la meciurile de acasă arbitraje cum a avut Jiul azi, nu cred că ne-ar bate nimeni. Am avut multe ocazii de a marca, dar mingea a ocolit poarta”, a declarat atacantul Bogdan Bozian, fost la Minerul Lupeni. „Ne-am bătut singuri, pentru că am ratat ocazii mari, vreo patru dintre ele clare ca lumina zilei. Am jucat bine, dar n-avem noroc”, a spus directorul sportiv al arădenilor, Augustin Păcurar.

Mai multe dezamăgiri
Gigi Borugă a făcut o analiză blitz asupra evoluţiei unor jucători cu „pretenţii”. „Singurii dintre cei cu cotă care au confirmat sunt Hotoboc, Albert, Matei şi Bretea. În schimb, atacantul Florentin Şerban a impresionat numai pe jumătate. Pe de altă parte, aş vrea să-i remarc pe mai tinerii Tudorache, Mareş şi Drăgoescu, jucători care au crescut de la meci la meci”, a concluzionat Borugă.
Jiul Petroşani – Naţional Sebiş 1-0
Jiul: Hotoboc – Bertea, Albert, Matei, Cruceru, Filipescu, Caravan, Drida, Drăgoescu, Deac, Şerban. Antrenor: Marin Tudorache.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago