Două incendii puternice într-o singură noapte

Pompierii militari au intervenit la o locuinţă cuprinsă de flăcări, în localitatea Râu de Mori, dar şi la un autotren încărcat cu îmbrăcăminte care a luat foc în mers.
Incendiul izbucnit la o vilă situată în localitatea Râu de Mori a afectat acoperişul construţiei pe o suprafaţă de circa 300 de metri patraţi, dar şi etajul doi al acesteia. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, la faţa locului au intervenit pompierii militari din Deva, Bretea şi Toteşti, cu trei autospeciale de stingere şi o autoscară, dar şi o ambulanţă SMURD. Proprietarul vilei a suferit arsuri la un picior după ce a încercat să stingă focul şi a ajuns la spital.
„La sosire, pompierii au găsit un bărbat de 29 de ani care prezenta arsuri la un picior, produse în timp ce încerca să oprească arderea ce s-a generalizat la acoperiş. Bărbatul a primit îngrijiri medicale şi a fost transportat la UPU Haţeg”, a precizat maiorul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara. Pompierii au stabilit că focul a pornit în camera tehnică a clădirii, din cauza unei defecţiuni apărute la centrala termică pe lemn.
Câteva ore mai târziu, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină la stingerea unui incendiu care a cuprins un TIR cu două semiremorci, înmatriculat în Republica Moldova, care transporta îmbrăcăminte în Belarus. Autotrenul a luat foc la intrarea în municipiul Brad, iar pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii militari din Brad. “Cel mai probabil arderea a fost generată de efectul termic dintre anvelope şi podeaua semiremorcii”, se arată în informarea ISU Hunedoara. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare