Categories: Eveniment

Două femei dispărute într-o săptămână

Natalia Bumbac

La câteva zile după ce a fost anunţată dispariţia femeii din Vulcan, Elena-Lăcrămioara Pop (foto stânga), de 39 de ani, poliţiştii hunedoreni au fost sesizaţi cu privire la o nouă dispariţie. Este vorba de Luminiţa Gabriela Stângă (foto dreapta), de 36 de ani, din municipiul Hunedoara, care a plecat din 13 august de la domiciliu şi nu a mai revenit. Dispariţia a fost anunţată de mama femeii, care le-a declarat poliţiştilor că aceasta a mai fost plecată de acasă în repetate rânduri, fiind găsită în diferite localităţi din judeţul Hunedoara.   

„Luminiţa Gabriela Stângă poate fi identificată după următoarele semnalmente: înălţime 1,56 m, tunsă la chelie, ochi verzi (cu ochiul stâng nu vede), faţă rotundă, nas rectiliniu, ten alb, aproximativ 60 kg, era îmbrăcată cu pantaloni trei sfert de culoare maro, tricou de culoare albă şi încălţată cu papuci de culoare crem. A suferit în anul 2004 o operaţie pe creier şi este diagnosticată cu o boală psihică”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Hunedoara.

Căutate la nivel naţional
În cazul ambelor femei dispărute există câteva asemănări, pentru că şi Elena-Lăcrămioara Pop din Vulcan a plecat de bună voie, doar că nu de la domiciliu, ci fiind externată de la Spitalul de Psihiatrie Zam din data de 11 august. Aceasta a fost aşteptată acasă de către familia sa, doar că până în 13 august nu a ajuns, dată la care mama sa a alertat autorităţile. Şi despre Elena-Lăcrămioara Pop, poliţiştii au aflat, în urma verificărilor, că obişnuia să plece frecvent de la domiciliu, uneori şi pentru perioade mai lungi. „Elena-Lăcrămioara Pop poate fi recunoscută după următoarele semnalmente: înălţime 1,60 m, greutate 68 kg, păr negru tuns scurt drept, ochii căprui, nasul drept, buze subţiri, un semn de la o operaţie chirurgicală pe spate şi cicatrici pe mâini de la tăieturi de lamă”, se specifică în comunicatul IPJ Hunedoara.
Ambele femei, Elena-Lăcrămioara Pop şi Luminiţa Gabriela Stângă, au fost date în urmărire naţională, poliţiştii desfăşurând în acest moment activităţi specifice de căutare.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Cum a devenit România un hub tehnologic în curs de dezvoltare în Europa?

România este uneori numită “the rising techhub of Europe” - anume hubul tehnologic în creștere…

o zi ago

Nepăsare sau gafă? Liberalii hunedoreni, fără omagiu pentru Eroii României

Ziua Eroilor este un moment de profundă reverență și recunoștință, când comunitățile din întreaga țară…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că se pregătește de­bar­carea unui șefuleț din zonă, care se pare că…

2 zile ago

Bulina albă

Abiatar Bubău, elev în clasa a II-a, prof. Lazăr Cezarina La Liceul de Arte Pentru…

2 zile ago

Bulina neagră

Ioan R., din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de…

2 zile ago

„Un Lord a venit la primărie”. Lucian Rus: Am candidat pentru Deva și pentru deveni. Ei sunt câștigătorii acestor alegeri

Lucian Rus este revelația acestor alegeri locale din județul nostru. Puțini au crezut în proiectul…

2 zile ago