Categories: ActualitateFlash

Dosar penal redeschis pe numele fostului primar Ovidiu Hada

Natalia Bumbac

Fostul edil al municipiului Hunedoara, Ovidiu Hada (foto), s-ar putea alege cu un nou dosar penal pentru infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor. Asta, după ce Tribunalul Hunedoara a admis plângerea a două societăţi comerciale, reprezentate de Gheorghe Ionescu, faţă de soluţia dată de procurori de neînceperea urmăririi penale, decizia instanţei fiind definitivă.

În consecinţă, dosarul va fi trimis la Parchet, iar ancheta procurorilor va trebui reluată. „Admite plângerea formulată de petentele SC Alexa Mir Tur Trans SRL şi SC Heaven Trend SRL, (…) prin reprezentant Ionescu Gheorghe, în contradictoriu cu intimaţii Hada Ovidiu Marius, Dragotă Iosif şi Primăria Hunedoara împotriva soluţiei de clasare pronunţată în dosarul nr. 67/P/2014 al DNA – Serviciul Teritorial Alba Iulia. Desfiinţează soluţia de clasare privind infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor (…) în legătură cu emiterea certificatelor de urbanism nr. 385/20.10.2009 şi nr. 174/9.06.2010 şi a autorizaţiei de desfiinţare nr. 14/10.08.2010 ale Primăriei Hunedoara, şi trimite cauza la procuror în vederea completării urmăririi penale”, se arată în minuta instanţei.
Ovidiu Hada se află în prezent în puşcărie, pentru că are de ispăşit două condamnări pentru infracţiuni săvârşite în perioada în care era primar al municipiului Hunedoara.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

7 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

7 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

7 ore ago