Dorin Gligor este, în sfârşit, mulţumit

Cele 900 de persoane care au fost disponibilizate de la Compania Naţională a Huilei din Petroşani au primit ieri, 7 martie, cea de-a treia tranşă a plăţilor compensatorii.
Referitor la acest lucru, Dorin Gligor (foto), liderul democrat-liberalilor hunedoreni a declarat că este mulţumit, ca om şi hunedorean, că s-a încheiat ciclul plăţilor şi oamenii şi-au primit în sfârşit şi cea de-a treia tranşă a salariilor compensatorii. Ca politician, Dorin Gligor mai are o mulţumire. „În ciuda faptului că plata salariilor compensatorii nu a respectat programul stabilit la momentul disponibilizării, demersul a fost fără abateri de la lege şi fără alte decizii care ar fi putut să atragă sancţiuni pentru România. Acest Guvern, aşa hulit cum e, a reuşit să definitiveze problema, atât de sensibilă din punct de vedere economic”, a declarat Dorin Gligor, preşedintele organizaţiei judeţene a PDL Hunedoara.
De fapt, liderul democrat-liberalilor din judeţ a dat asigurări încă de săptămână trecută, la o emisiune TV difuzată în Valea Jiului, că foştii angajaţi ai CNH îşi vor primi banii până la jumătatea acestei săptămâni.
„Am spus de săptămâna trecută că, marţi sau miercuri, tranşa a treia va fi plătită. Aceşti 900 de oameni merită scuzele statului român, în primul rând, pentru că nu au avut acces la o informare completă şi apoi, pentru că acea programare de plată nu a fost respectată. Sunt convins că pe oameni i-a deranjat amăgirea, informaţiile contradictorii şi în special, declaraţiile politice făcute pe marginea acestui subiect. Faptul că s-a întârziat cu plata ar fi fost mult mai uşor de înţeles, dacă toţi cei implicaţi în demersul de rezolvare a problemei lor ar fi înţeles că un adevăr, chiar şi nemulţumitor, ar fi fost mai uşor de suportat”, a mai spus Dorin Gligor.
Ministerul Economiei a alocat Companiei Naţionale a Huilei aproximativ 19 milioane de lei, sumă în care sunt incluse atât facilităţile pensionarilor minieri, cât şi cea de-a treia tranşă cuvenită persoanelor disponibilizate de la Compania Naţională a Huilei Petroşani.

2 comentarii la „Dorin Gligor este, în sfârşit, mulţumit”

  1. Speram ca Dorin Gligor si Monica Iacob Ridzi sa rezolve marirea sporului de periculozitate la noi minarii.

  2. În loc să te intereseze problema locurilor de muncă din minerit şi problema deschiderii lucrului în subteran la mina de aur Brad, de unde zici că te tragi(dar văd că tu te tragi pe ***),tu te bucuri de necazul nostru, a celor care intră în mină!!!Ce crezi că ne încălzeşte acest fapt??? Noi vrem locuri de muncă domnule!!! Somajul şi plăţile compensatorii se termină şi ce mai punem pe masă copiilor, te-ai gândit la asta ??? Am totuşi o consideraţie şi un respect pentru un singur ungur!!! Laslo Borbely, pentru că nu vrea să-şi lege numele de distrugerea încurajată de Băsescu ,de la Roşia Poienii!!! Poate guvernanţii noştrii care o să vină, că ăştia de acun nu îndrăznesc nimic,se gândesc să facă ceva în acest sens pentru a beneficia poporul român de AURUL şi bogăţia din subsolul de la Roşia Poienii!!!

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.