Categories: ActualitateFlash

Doi violatori de minori, trimişi în puşcărie pentru 10 ani

Cristina Ghenea

Doi dintre hunedorenii trimişi în judecată, în ultima perioadă, pentru viol, şi-au primit ieri sentinţele. Magistraţii i-au condamnat la câte 10 ani de închisoare, cu executare, pe Daniel Popa (foto) şi pe Gabriel Frunză.

Monstrul de la Bobîlna

Daniel Popa, în vârstă de 39 de ani, din localitatea Bobîlna, comuna Rapoltu Mare, a fost acuzat că, ani la rând, şi-a violat fiica vitregă. Copila, de numai 15 ani, a trecut prin clipe de coşmar, fiind bătută şi cu biciul ca să păstreze tăcerea. Fata sesizase Poliţia, anul trecut, dar la îndemnul mamei sale, a făcut plângere pe numele unui alt bărbat. Daniel Popa a fost arestat pentru viol în data de 17 iulie a.c., după care a fost trimis în judecată. Ieri, magistraţii de la Tribunalul Hunedoara au pronunţat sentinţa în dosarul acestuia. Bărbatul are de executat o pedeapsă de 10 ani de închisoare, din care se va deduce perioada reţinerii şi arestării preventive. Hotărârea instanţei, însă, nu este definitivă, ci poate fi atacată prin apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Abuzaţi în incinta fostei autogări

Aceeaşi instanţă de judecată s-a pronunţat, ieri, şi în dosarul lui Gabriel Ionuţ Frunză – tânărul în vârstă de 25 de ani, din Hunedoara, acuzat că în mai a.c., a violat doi băieţi minori. Fapta a fost comisă ziua în amiaza mare, când cei doi copii – ambii de 11 ani – se plimbau cu bicicletele prin oraş. Bărbatul i-a acostat în faţa unei brutării din zona gării, din Hunedoara, după care i-a ademenit în clădirea dezafectată a fostei autogări şi i-a abuzat sexual. Procurorii spuneau, la vremea respectivă, că agresorul îşi cunoştea victimele din vedere, locuind în aceeaşi zonă şi că, în urma audierilor, acesta şi-a recunoscut fapta, însă a declarat că minorii au fost cei care i-au propus să întreţină raporturile sexuale. La fel ca şi în cazul de mai sus, Gabriel Frunză a primit o condamnare de 10 ani de închisoare şi poate ataca hotărârea instanţei în termen de 10 zile, prin apel.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

23 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

23 de ore ago