Doi tâlhari, căutaţi de poliţie, prinşi la Deva

03-catuse-550x360Adriana Năstase

Poliţiştii hunedoreni au depistat, în municipiul Deva, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din judeţul Cluj, şi un tânăr de 22 de ani, din judeţul Sălaj, pe numele cărora magistraţii Judecătoriei Cluj-Napoca au emis mandate de executare a pedepselor cu închisoarea.
În fapt, bărbatul de 46 de ani a fost condamnat de Judecătoria Cluj-Napoca la 9 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi violare de domiciliu, precum şi la 2 ani şi 7 luni de detenţie pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. La rândul său, tânărul de 22 de ani a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare, cu executare într-un Centru de Detenţie, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Când au fost legitimaţi  de oamenii legii, cei doi au prezentat cărţi de identitate ale altor persoane, ei fiind cercetaţi acum şi pentru săvârşirea infracţiunilor de fals în înscrisuri oficiale, uz de fals şi fals privind identitatea.
Cei doi bărbaţi au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Deva, fiind trimişi apoi în faţa magistraţilor Judecătoriei Cluj-Napoca.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.