Categories: Sport

Doi hunedoreni la Mondialele de popice

Antrenorul Marcel Dobrică de la Inter Petrila, care este şi tehnicianul echipei naţionale, şi sportivul Dorin Virgil, fost la gruparea din Valea Jiului şi legitimat în prezent la CFR Cluj, vor participa la Campionatul Mondial de Popice din Polonia, care va începe săptămâna viitoare.  

Ţintesc o medalie

Cei patru componenţi ai lotului tricolor şi antrenorul Marcel Dobrică vor pleca mâine, în Polonia la competiţia supremă a popicarilor, programată în perioada 22-31 octombrie. Românii se vor duela la capitolele precizie şi concentrare cu sportivi din 34 de ţări, pentru una dintre medaliile puse în joc. „Obiectivul nostru este să ne clasăm pe podium la turneul din Polonia, pentru a onora tradiţia rezultatelor bune avute în acest sport”, a declarat tehnicianul Marcel Dobrică.
Pe lista tricolorilor, nu se regăseşte nici un popicar de la Petrila, însă apare Dorin Virgil, sportiv care a activat mulţi ani la gruparea din Valea Jiului, fiind legitimat în prezent la CFR Cluj. „Nu am să iau niciodată un jucător de la Petrila doar pentru că eu sunt antrenor la acest club, dacă sportivii de la Inter nu sunt într-o formă corespunzătoare”, a precizat Dobrică.
Careul de aşi al popicarilor tricolori care vor reprezenta România în Polonia este format din Dorin
Virgil, Petruţ Mihăloiu, Nicolae Lupu şi Bogdan Dudaş. Cei patru s-au pregătit timp de o săptămână într-un cantonament la Cinciş şi speră să demonstreze că au valoarea şi  experienţa necesare pentru a urca pe podium. (C. Marinuţ)

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

3 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

3 ore ago