www.mesagerulhunedorean.ro

Doi atleţi hunedoreni, campioni naţionali la juniori

Atleţii juniori de la categoria II au participat la întrecerile etapei finale de ca­drul Campionatul National e atletism indoor, competiţie organizată la Bucureşti . Au fost prezenţi circa 120 de sportivi de la cluburile din ţară iar performanţele atleţilor hu­ne­doreni sunt remarcabile.
Tânărul Adelin Daniel Pop (foto), legitimat la CSS Hunedoara, unde se pregăteşte cu an­trenorul emerit Ştefan Beregszaszy a reuşit o evoluţie de excepţie şi a confirmat aşteptările re­putatului technician hunedorean, cucerind două medalii de aur la aceste întreceri na­ţio­nale. Prima a fost cucerită în proba de 1500 m cu un timp excelent 4:01.27, care îi poate aduce atletului din Hunedoara a calificare la Campionatele Europene de juniori. Cea de a doua medalie de aur a fost cucerită în proba de 800 m, cu un timp la fel de bun, 2:00.16.
O altă medalie de aur a fost obţinută de către Eliza Xandra Marisia Enache (foto), re­pre­zentantă a LPS Cetate Deva , la săritura în înălţime, proba pe care a finalizat-o pe locul I cu o performanţă mai bună decăt în urmă cu o săptămână, când deveanca a câştigat o me­dalie de bronz la categoria juniorilor I cu 1,65 m. În competiţia de la finalul săptămânii trecute de la Bucureşti, eleva prof. Nicolae Alexe a sărit peste ştacheta înălţată la 1,66 m, ceea ce constituie şi un record personal pentru ea. (N. Gavrea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.