Categories: Eveniment

Doi agresori ai unor femei menţinuţi după gratii

Ieri, magistraţii Tribunalului Hunedoara au decis menţinerea după gratii a lui Vasile Holban, din localitatea Hărău, acuzat de tentativă de viol, agresiune şi violare de domiciliu.
Bărbatul a contestat menţinerea sa în arest, iar instanţa a respins ca nefondată cererea inculpatului. Hunedoreanul este acuzat că ar fi dat buzna în casa unei vecine, o femeie de 44 de ani, tot din Hărău, a lovit-o şi a încercat să întreţină relaţii sexuale cu ea. Femeia s-a opus, iar în urma încăierării s-a ales cu răni grave pentru care a stat internată 18 zile la Spitalul din Deva.
Un alt agresor, din Călan, prins în flagrant zilele trecute de poliţişti a fost menţinut în arest, în urma hotărârii de ieri a judecătorilor de la Tribunalul Hunedoara. Valentin Mocan a fost trimis la răcoare după ce a fost surprins de poliţişti în timp ce agresa două femei în scara unui bloc din Călan, cu una dintre ele încercând să întreţină raporturi sexuale. Cele două victime se îndreptau spre casă, după ce au petrecut câteva ore într-un local din Călan, iar suspectul le-a urmărit până în zona în care a avut loc agresiunea. (N. Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago