Sport

Direcţia pentru Sport şi Tineret pregăteşte clasamentele pentru 2018

Nicolae Gavrea

În aceste zile, reprezentanţii Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Hunedoara lucrează intens la verificarea tuturor documentelor pe care asociaţiile şi cluburile sportive din judeţ le-au transmis la această instituţie, pentru stabilirea clasamentelor anului competiţional 2018, la nivelul disciplinelor olimpice şi neolimpice.

Ca în fiecare an, pentru a nu se crea discuţii referitoare la aceste clasamente, inspectorii din cadrul DJST Hunedoara verifică toate rezultatele obţinute de către sportivii care au participat în competiţiile naţionale şi internaţionale şi stabilesc mult aşteptatele clasamente.
Lorincz Szell, directorul executiv al DJST Hunedoara, a făcut recent precizări legate de performanţele din 2018 şi despre sportivii hunedoreni care pot urca în Top 10 pentru 2018. Fiind un an pregătitor, cu multe schimbări legislative şi de generaţii, rezultatele obţinute sunt apreciate drept competitive.
Aleatoriu, într-un clasament pentru 2018 vor intra cu siguranţă şi rezultatele obţinute de către gimnasta Denisa Golgotă (foto) (CNS Cetate Deva), care are în palmares două medalii cucerite la Campionatele Europene de la Glasgow şi altele aduse de la Cupa Mondială. Nu poate lipsi Ana Maria Ocolişan, de la gimnastică artistică.
În top va fi desigur şi atleta Florentina Marincu Iusco. Ea a adunat medalii de la campionatele balcanice, de la Internaţionalele României de la Cluj Napoca şi este campioană naţională de tineret şi seniori în 2018. Nu vor lipsi nici alţi doi sportivi de top, Răzvan Deliu (SCM Deva) şi Mihai Lazăr (CSS Hunedoara).
Rezultate de top la disciplinele olimpice au adunat în 2018 şi sportivele de la secţia de judo a SCM Deva, Ane Marie Brebinaru şi Bianca Prodan, ambele medaliate în competiţiile naţionale şi participante la altele internaţionale, boxeurul hunedorean Cosmin Gârleanu şi karatista Alexandra Rache, de la CS Ştiinţa Petroşani.
Cel mai dificil pentru clasamentul anului competiţional 2018 va fi secţiunea discipline neolimpice unde fotbal tenisul este foarte bine reprezentat de către sportivii de la CS Comexim R Lupeni, iar Anamaria Gherghel este de departe lider prin rezultatele obţinute. Nu vor lipsi probabil din acest clasament alţi fotbalişti de la Lupeni, karatişti de la CS Heian Deva, ACS Cristal Haţeg sau gimnaştii de la secţia de aerobică de la CNS Cetate Deva.
Aşteptăm şi noi cu nerăbdare topul celor mai buni sportivi şi antrenori hunedoreni pentru anul competiţional 2018, top care va ilustra încă o dată valoarea competitorilor din judeţul Hunedoara.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

ANUNŢ VÂNZARE

Vând fotoliu rulant pentru persoane cu handicap, cadru metalic nou, bicicletă medicinală. Relații la telefon…

12 ore ago

Poate te întrebi cine e PPC

Poate ai observat că identitatea vizuală a furnizorului tău de energie s-a schimbat. Cei doi…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e dragoste mare între un personaj de la noi și o…

3 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că a convins cu talentul său de antrenor, fiindu-i…

3 zile ago

Bulina neagră

Vasile R., din municipiul Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală…

3 zile ago

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: Votați-l pe Iulius Bedea! Votați-l pe Iulius, un om devotat orașului și cetățenilor

Ieri, președintele social-democraților hu­nedoreni, Laurențiu Nistor și primarul din Simeria, Iulius Bedea, au susținut o…

3 zile ago