Categories: ActualitateFlash

Din nou, protest la Prefectură



Cristina Ghenea

Sindicaliştii din judeţ au ieşit din nou în stradă, ieri, într-un protest organizat de Cartel Alfa, CNSLR Frăţia şi BNS Hunedoara. Timp de o oră, în jur de 150 de protestatari au pichetat sediul Prefecturii din Deva, exprimându-şi nemulţumirea faţă de prevederile Noului Cod al Muncii.

Luptă până la capăt

Deşi manifestaţiile sindicaliştilor care au avut loc săptămâna trecută în toată ţara nu au efect asupra deciziei Guvernului de a-şi trece prin Parlament noul Cod al Muncii prin asumarea răspunderii, sindicatele continuă protestele, sperând ca în final aleşii neamului să ţină cont de opiniile lor. „Suntem dezamăgiţi. Se apropie ziua de 16, când se va dezbate în Parlament moţiunea de cenzură, şi de aceea mai încercăm o dată să le amintim că nu suntem mulţumiţi de amendamentele noului Cod”, a declarat Lăcrămioara Bolca, preşedinte al Filialei judeţene a CNSLR Frăţia. Hotărâţi să ducă lupta până la capăt, sindicaliştii hunedoreni vor fi prezenţi în 16 martie, la Bucureşti, alături de membrii sindicatelor din toată ţara.
Dacă săptămâna trecută, sindicaliştii au cerut comisie de dialog social, de data aceasta, cei 150 de manifestanţi s-au mulţumit doar cu pichetarea Prefecturii.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 ore ago