Categories: Comunitate

Din iunie, Bursa locurilor de muncă se poate accesa şi online

Magdalena :erban

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara, în parteneriat cu AJOFM Alba, Gorj, Maramureş, Fundaţia Mara, Asociaţia Psihologilor Gorjeni, S.C. Artemis SRL Alba Iulia şi SC Rogepa SRL Baia Mare, implementează proiectul strategic „Bursa locurilor de muncă online(BLMO)”, finanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 ( în valoare de 7,8 milioane de lei).
Portalul www.blmo.ro va fi disponibil angajatorilor şi persoanelor în căutarea unui serviciu începând cu luna iunie 2015, iar proiectul reprezintă o alternativă la posibilităţile clasice de mediere a forţei de muncă prin intermediul Bursei locurilor de muncă. Noua platformă informatică integrată va permite furnizarea online a măsurilor active de ocupare, generând o participare permanentă a angajatorilor şi şomerilor în procesul de negociere pentru ocuparea unui loc de muncă. Participarea la bursă constituie o opţiune disponibilă în orice interval orar şi în oricare zi a săptămânii, ceea ce deschide posibilitatea persoanelor în căutarea unui loc de muncă de a fi selectate pentru angajare în afara graniţelor ţării şi în afara spaţiului european. Prin această aplicaţie, programarea interviului poate fi stabilită de comun acord între solicitant şi angajator şi se poate implementa chiar la nivel video. Astfel, părţile implicate vor fi scutite de timp şi distanţe de parcurs. Toţi cei interesaţi îşi pot deschide un cont pe portalul www.blmo.ro, restul paşilor putând fi urmaţi, punctual, în funcţie de entitatea pe care o reprezintă.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • da in regula, poate fi accesata online, dar daca nu sunt locuri de munca ce faci-stai pe net

  • Bani aruncati in vant. Daca nu sunt firme angajatoare de forta de munca, degeaba. S-apoi cata lume utilizeaza internetul, mai ales in mediul rural si peste 45-50 de ani ? Sau aia trebuie sa moara ?

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago