Categories: Actualitate

DGA Hunedoara, la înmatriculări și permise

De această dată este vorba doar de o acțiune de prevenire și informare d­e­ru­lată de Serviciul Județean Anticorupție Hunedoara împreună cu polițiști din ca­drul Serviciului Regim Permise de Con­du­cere şi Înmatriculare a Vehiculelor Hu­nedoara.
Ofițerii de prevenire din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Hunedoara au avut „Săp­tă­mâna acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor”, în care au ajuns în diferite locații de pe raza județului Hu­nedoara. Printre locații a fost și sediul Serviciului Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara, acolo unde ofițerii SJA Hunedoara au mai descins și cu ocazia anchetei privind fap­tele de corupție săvârșite de unul dintre foștii angajați. Campania de prevenire a ajuns și la punctele de plecare din mu­ni­ci­pi­i­le Petroşani și Hunedoara a persoanelor care susţineau proba practică a exa­me­nului auto.”Activitățile cu tematică an­ti­corupție au vizat, deopotrivă, polițiști din cadrul Instituției Prefectului Județului Hunedoara – Serviciul Public Comunitar Re­gim Permise de Conducere și În­ma­tri­cu­larea Vehiculelor, personal aflat în con­tact permanent cu cetățenii, dar și can­di­dați la susținerea probei practice pentru ob­ținerea permisului de conducere, ai instructorilor şi directorilor școlilor de șoferi de pe raza județului Hunedoara, be­neficiari ai serviciilor publice oferite de struc­turile Ministerului Afacerilor Interne. Scopul campaniei este conștientizarea ce­tățenilor și a personalului M.A.I. cu privire la consecințele implicării în fapte de corupție, încurajarea semnalării unor fapte de corupţie, precum şi comportamentul pe care trebuie să-l adopte în cazul în care se confruntă cu astfel de fapte”, se pre­ci­zează într-un comunicat al Serviciului Ju­de­țean Anticorupție Hunedoara. (M.Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

5 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

5 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

5 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

5 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

5 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

5 ore ago