Categories: Actualitate

Deva va avea o a doua ieşire la autostradă?

Se pare că municipiul Deva va avea, totuşi, o a doua ieşire la autostradă.  
„Se discută cu reprezentanţii CNADNR în vederea proiectării şi execuţiei unui nod de autostradă între Simeria şi intrarea în Deva. CNADNR a comandat studiul de fezabilitate pentru alte noduri rutiere şi am solicitat în acest sens includerea în studiu şi a acestui nod rutier pentru asigurarea interconectivităţii principalelor căi rutiere înspre şi dinspre Deva, spre autostradă. Realizarea unui nod suplimentar, între Simeria şi Şoimuş, cu deschidere directă înspre Deva, asigură un management corect al traficului rutier şi o şansă mare pentru dezvoltarea economică a întregii zone. Printre alte avantaje, asta poate însemna creşterea atractivităţii pentru investitori”, a declarat Oana Frânc, purtătorul de cuvânt al PNL Hunedoara, care a menţionat că această decizie a CNADNR se datorează demersurilor făcute de conducerea PNL Hunedoara pe lângă factorii responsabili din Guvernul Cioloş.
Conform unei decizii CNADNR, actualul nod rutier de la Şoimuş va fi reproiectat şi finalizat odată cu darea în folosinţă a sectorului Ilia – Şoimuş. Acesta va asigura legătura cu partea de vest a municipiului Deva şi cu DN 76, Deva-Oradea. Suplimentar, CNADNR va include în studiul de fezabilitate un alt nod rutier pe tronsonul Şoimuş – Simeria, care să lege direct reţeaua rutieră a municipiului Deva şi Autostrada A1. (M. Crivăţ)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Ce priceputa-i Oana asta! De unde a aparut, s-a scapat PSD-ul de ea, a luat-o PNL-ul de buna. Noroc cu iubitul Ciocan care-i scrie comunicatele, cu Ghita care a promovat-o si acum cu Florinel care o tine in brate ( la propriu). Se pricepe la "proiecte", se pricepe la "buzunar", se pricepe la... ce vrea ea!

  • Incepusem sa am incredere in articol....dar cand am vazut ca e declaratia domnisoarei Oana Franc....DEGEABA!!! dupa declaratia Oanei Franc cred ca Deva va avea o a doua iesire la autostrada in anul 2050....ea ce viseaza noaptea, in bratele mai sus numitilor, declara ziua prin presa locala.

  • PNL ul asta tinerel a calculat cate voturi va pierde cu alde Pink Floyd si Oana (s-a)Frant ?!?
    Baieti nici drek nu va mai voteaza. Dintre "ai vostrii" zic, sa nu mai vorbim de ceilalti.
    Ati fost in petite prin cateva comune "liberale" si ati fost primiti cu ... "portile inchise cainii va latrau". Nu ati inteles nimic ?!?
    Noroc cu omenia stransurilor (amarastenilor care nu aveau cum sa se fereasca) din primarii.
    Ba' asa se face politica-n Teleorman si Vaslui, nu in Ardeal.
    Cu articole de astea de 2 bani veniti ?!
    Intrebati 3 babe de ce nu le oua gainile ?!
    Specialistii lui peste-mputit.
    De ce nu vedeti ca (total intamplator) si specialisti prin partide ?!
    De ce-i jigniti la gramada, pe toti, Bucuresteni si "judeteni", considerand ca doar "prospaturile" (eventual cu bani) sunt bune ?!?
    Cand ati facut (toate partidele) un sondaj intern , PE BUNE ?!?
    Nici nu va cunoasteti toti membrii. Ma refer la gargaragii de sus.
    Nu are NICI UN PARTID nici un gram de dorinta sincera de "mai bine".
    Din cauza asta se uita lumea la voi ca "la urs", si credeti-ma chiar ar proceda ca cei din Sibiu, daca ar putea.
    Chiar ati devenit de plans si de mila.

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

9 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

9 ore ago