Deva: Ţeavă de gaz fisurată, în urma unui accident rutier

Pompierii, poliţiştii şi specialiştii de la E.ON Gaz au fost solicitaţi să intervină, în această dimineaţă, în Deva,

la intersecţia străzilor Elena Văcărescu şi Vulcan, unde o conductă de gaz metan

a fost avariată de un şofer imprudent. Potrivit poliţiştilor, şoferul – aflat la volanul unui Opel Astra – nu a acordat prioritate unei alte maşini intrate în intersecţie, cele două autoturisme tamponându-se. In urma impactului, Opelul a fost proiectat pe trotuar, peste conducta de gaz. Pentru că ţeava a fost fisurată, cei de la E.ON au sistat alimentarea cu gaz metan a zonei, până la remedierea avariei. Accidentul nu s-a soldat cu victime, dar şoferul vinovat a fost amendat şi a rămas fără permis pentru o perioadă de 60 de zile. (Cristina Ghenea)

 

 

 

2 comentarii la „Deva: Ţeavă de gaz fisurată, în urma unui accident rutier”

  1. Firma astai ceva de groaza stam 12 ore in contract scrie 8 ore si minele da catre cnh si cnh catre firma de paza cam aproximativ 1700 lei per agent agentul nu ia nici macar cat scrie in contrac adica 670 plus marirea de 30 lei semnata la incveput ian 2012, pe cei mai slabi de ingeri ne ameninta cu tot felul de chesti sincer imi pare rau dar traiesc intro tara europeana nu numai de drept si libera nu se vede.Se incalca regulie fraglant iar ITM CNH si Protectia munci si familiei sociale parca nar exista deloc parca am fi izolati valea jiului.

  2. Firma sc axis corporate securitry srlastai ceva de groaza stam 12 ore in contract scrie 8 ore si minele da catre cnh si cnh catre firma de paza cam aproximativ 1700 lei per agent agentul nu ia nici macar cat scrie in contrac adica 670 plus marirea de 30 lei semnata la incveput ian 2012, pe cei mai slabi de ingeri ne ameninta cu tot felul de chesti sincer imi pare rau dar traiesc intro tara europeana nu numai de drept si libera nu se vede.Se incalca regulie fraglant iar ITM CNH si Protectia munci si familiei sociale parca nar exista deloc parca am fi izolati valea jiului.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.