Deva este pregătită pentru iarnă

23 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Politica si administratie

Consilierii locali au aprobat, ieri, în şedinţă ordinară, atribuirea şi încheierea contractului de concesiune a Serviciului Public de Salubrizare al municipiului Deva pentru activitatea de curăţare, transportul zăpezii de pe căile publice şi menţinerea în funcţiune a acestora pe timp de polei sau îngheţ cu S.C. ”Salubritate” S.A. Deva.
Operatorul va fi disponibil 24 de ore din 24 şi va interveni cu echipele şi utilajele din dotare pentru îndepărtarea imediată a zăpezii de pe drumurile publice, pentru pre­venirea şi combaterea poleiului cu material antiderapant ecologic care să nu afecteze mediul şi carosabilul, pentru curăţarea gurilor de scurgere, pentru transportul ză­pezii, precum şi alte activităţi specifice pre­văzute în contract.
S.C. ”Salubritate” S.A. are şi obligaţia de a anunţa prin posturile de radio locale starea străzilor, a locurilor în care traficul este îngreunat ca urmare a lucrărilor de curăţare şi transportul zăpezii, străzile pe care s-a format polei şi alte informaţii legate de activitatea de deszăpezire.
Cetăţenii din Deva vor avea la dispoziţie şi un dispecerat care va coordona activitatea de deszăpezire şi care va funcţiona non-stop, până în 15 martie 2021, unde vor putea suna pentru probleme legate de această activitate. (Biroul de presă al Primăriei Deva)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Condamnat pentru că şi-a atacat rivalul în dragoste

Un tânăr din Petroşani, care a fugit din carantină, pentru a-i da o lecţie fostei sale iubite, a fost găsit...

L-aţi văzut?

În data de 22.12.2020, la ora 21:50, la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara s-a prezentat o femeie care a reclamat faptul...

Primăria Municipiului Deva nu majorează impozitele şi taxele locale pentru anul 2021

Consilierii locali au aprobat, astăzi, pro­iectul iniţiat de primarul municipiului Deva, Florin Oancea; în ceea ce priveşte taxele şi impozitele...

Închide