Deputatul Intotero, cabinet parlamentar la Geoagiu

Deputatul PSD Natalia Elena Intotero a inaugurat ieri, al patrulea birou parlamentar din colegiul ei, cel de la Geoagiu. Cabinetul va funcţiona în sediul Primăriei oraşului Geoagiu. Intotero şi-a deschis până acum cabinete la Orăştie, Simeria şi Certeju de Sus. La eveniment, au luat parte primarul oraşului Geoagiu, Ioan Vălean, primari şi viceprimari din zonă, directori de deconcentrate, dar şi localnici şi simpatizanţi. Noul cabinet a primit binecuvântarea creştină, astfel ca lucrurile să meargă bine, de la bun început.
„Cele patru cabinete parlamentare au fost o promisiune pe care am avut-o faţă de oamenii din acest colegiu, încă din campania electorală. Biroul din Geoagiu va funcţiona marţea, între orele 8 şi 16, în acelaşi timp fiind şi audienţele la primărie. Pot să vină aici cetăţeni din Geoagiu, dar şi din localităţile aparţinătoare, săteni din comuna Balşa, dar îi aşteptăm cu mare drag şi pe locuitorii comunelor Romos şi Rapoltu Mare, chiar dacă aceştia au ca alternativă fie cabinetul din Orăştie, fie cel din Simeria. Este foarte important ca oamenii să fie ascultaţi şi ajutaţi, aşa că încercăm să găsim soluţii acolo unde depinde de noi. Vreau, de asemenea, să salut eforturile depuse de Primăria şi Consiliul Local Geoagiu, pentru activitatea turistică din staţiune. Este nevoie de construcţia unui bazin acoperit aici, pentru ca în Geoagiu-Băi să vină turiştii în toate anotimpurile. În acelaşi timp, investiţia ar crea noi locuri de muncă. Apoi, vreau să vă spun că astăzi este o dublă sărbătoare, pe lângă inaugurare, este şi ziua de naştere a primarului din Geoagiu, căruia îi urez toate cele bune şi un sincer La Mulţi Ani”,  a spus Natalia Elena Intotero, deputat în Colegiul nr. 2 Simeria-Orăştie-Geoagiu. La rândul său, primarul Ioan Vălean a afirmat că este pentru prima oară, după 1990, când un parlamentar îşi deschide un birou în Geoagiu. (M.Şerban)

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Daca vrem dreptate si locuri de munca in societate !

    Nu mai vrem s-a vedem in functii publice la stat persoane care au firme private ,au salariul din firmele lor . De ce trebuie statul sa le plateasca salariul cand au afacerile lor private ? Sa lase locul de munca la un somer ,la un student cu facultate terminata .Asa vom scapa de coruptia din sistemul public de stat putred de corupt de interlopi cu legitimatie de la stat !

    Justitiarul de Hunedoara

  • N-am inteles prea bine??? Tot asa ca la Certej, programul audientelor??? In fiecare marti, o data pe LUNA???
    In viitor poate si pe meleaguri "pamintene" , nu tot in spatii "selenare"??!!
    :)

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj din zonă a încercat să cum­pere niște voturi de…

2 ore ago

ADR Vest: Urgența din Deva, exemplu de bune practici la nivelul Regiunii Vest

Șeful județului a vizitat, ieri, noua Uni­tate de Primiri Urgențe a Spitalului Jude­țean de Urgență…

2 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că echipa pe care o conduce a reușit o…

2 ore ago

Bulina neagră

Silviu R., din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată, după ce a…

2 ore ago

Protest AUR la Deva

Câteva sute de membri şi sim­pa­tizanţi ai Partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), filiala ju­de­ţeană…

2 ore ago

Vața de Jos: Investiții cât pentru 10 comune, la un loc

Magdalena Șerban Cu proiecte care însumate depă­șesc 27 de milioane de euro, bani câștigați prin…

2 ore ago