Categories: Sport

Denisa Fodor, vicecampioană naţională de seniori la lupte feminine

Ovidiu Mănăstire

Luptătoarea de 17 ani, Denisa Fodor, legitimată la CNS Cetate Deva, a cucerit medalia de argint la campionatul naţional de seniori, desfăşurat la Reşiţa. Eleva lui Suraj Moravan a pierdut doar în finală, reuşind să aducă o nouă medalie naţională de seniori pentru clubul devean după o pauză de şapte ani.

Învinsă doar de o sportivă experimentată
Fiind cea mai tânără participantă la categoria 58 de kilograme, deveanca a produs o surpriză plăcută, ajungând neaşteptat în finală, după ce le-a învins pe Noemi Farkaş (Mureşul Tg. Mureş) şi Andreea Pauc (CS Viitorul Vaslui). În lupta pentru medalia de aur, Denisa a luptat cu Mihaela Obreja (CS Atletic Roman), o sportivă experimentată, cu aproape 10 ani mai în vârstă. De altfel, experienţa adversarei şi-a spus cuvântul, aceasta învingând la limită, iar luptătoarea de la CNS Cetate Deva s-a mulţumit cu medalia de argint.

Aşteptări depăşite
Antrenorul devencei, Suraj Moravan, s-a declarat foarte mulţumit de eleva sa, afirmând că i-a depăşit aşteptările la această competiţie. „Denisa a făcut un concurs excelent. Sincer, având în vedere că era cea mai tânără participantă la categoria ei, mă aşteptam să fie în preajma podiumului. Dar ea mi-a depăşit aşteptările, luptând pentru aur. Pentru mine, ca antrenor, este o mare mândrie şi o mare bucurie. După şapte ani, clubul nostru a cucerit o nouă medalie la seniori, ceea ce e foarte important, având în vedere că sunt un club sportiv şcolar. Denisa are tot viitorul în faţă, e văzută bine şi de federaţie, iar peste puţin timp va domina această categorie la nivel de seniori”, a spus Suraj Morovan. De la CNS Cetate Deva au mai participat la această întrecere Alexandru Macingo, care a ocupat locul 7 la categoria 74 de kilograme precum şi Gabriel Mustaţă, acesta clasându-se pe locul 10, la categoria 86 de kilograme.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

De ce ai alege o drujbă electrică?

Într-o lume în care tehnologia avansează rapid, instrumentele electrice devin din ce în ce mai…

11 ore ago

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

17 ore ago