Categories: Sport

Denisa Bota, pe podium la campionatul naţional de cros

Ovidiu Mănăstire

Atleta Denisa Bota (foto), legitimată la CNS Cetate Deva, s-a clasat pe locul 3 la campionatul naţional de cros pentru juniori I şi II, desfăşurat la Băile Felix. De asemenea, clubul devean a ocupat locul 4 în întrecerea pe echipe.

Un an foarte bun
În vârstă de 17 ani, Denisa Bota a avut un sezon foarte bun, având clasări pe podium atât în întrecerile din sală, cât şi cele în aer liber. La unul din ultimele concursuri importante ale anului, campionatul naţional de cros pentru juniori I şi II, ce a avut loc la Băile Felix, atleta deveancă a ocupat locul 3, după Claudia Prisecaru (CS Unirea Focşani) şi Maria Ifteni (LPS Vaslui – CSM Oneşti), acestea din urmă fiind cu doi ani mai în vârstă decât Bota.

Aproape de podium şi la echipe
Desfăşurat pe o distanţă de patru kilometri, concursul a avut şi o întrecere pe echipe, alături de Denisa Bota mai participând alte trei atlete de la CNS Cetate Deva. Astfel, Mihaela Ioani s-a clasat pe locul 14, Ioana Eftenoiu pe locul 22 iar Iustina Alb pe poziţia 42. CNS Cetate Deva a ocupat locul 4 în întrecerea echipelor, după LPS Vaslui – CSM Oneşti, LPS Botoşani şi CSŞ Caransebeş.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

3 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

3 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

3 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

3 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

3 ore ago