Delegaţie a Consiliului Judeţean Hunedoara în Republica Moldova

La invitaţia preşedintelui Consiliului Raional Străşeni, Mihail Popa, o delegaţie a Consiliului Judeţean Hunedoara va fi prezentă în Republica Moldova în perioada 28 februarie – 04 martie 2019.

Din delegaţia condusă de preşedintele CJ Hunedoara, Mircea-Flaviu Bobora, fac parte vicepreşedintele Daniel Andronache şi administratorul public Costel Avram. Reprezentanţii Consiliului Judeţean Hunedoara şi ai Consiliului Raional Străşeni vor semna un Acord de colaborare în vederea derulării în comun a unor acţiuni culturale şi schimburi de experienţă. În programul vizitei mai este cuprinsă o întâlnire cu preşedinţii consiliilor judeţene înfrăţite cu Raionul Străşeni, precum şi participarea la Festivalul Naţional al Mărţişorului, o sărbătoare importantă a Republicii Moldova.
Preşedintele Consiliului Raional Străşeni, Mihail Popa, a fost prezent la începutul anului 2019 în judeţul Hunedoara, împreună cu doi primari de comună din raionul pe care îl conduce. Vizita de la începutul lunii ianuarie a cuprins semnarea unui Acord de colaborare între comuna Luncoiu de Jos şi comuna Grebleşti din Raionul Străşeni şi o întâlnire cu conducerea Consiliului Judeţean Hunedoara. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare