Deconturi pentru dascãlii care fac naveta la Brad

Municipalitatea din Brad a aprobat decontarea cheltuielilor efectuate, în ultima lună a anului trecut, cu mijloacele de transport în comun şi cu autoturismele proprietate personală de către cadrele didactice de la unităţile de învăţământ, din localitatea de reşedinţă la locul de muncă şi retur.

Suma necesară pentru decontarea transportului dascălilor între casă şi şcoală, pentru luna decembrie 2013, este de aproape 4.500 de lei.
Din această sumă, 809 lei reprezintă decontul pentru şapte educatoare de la Grădiniţa „Floare de Colţ”, 1.026,50 lei este decontul transportului pentru 12 dascăli de la Şcoala Gimnazială „Horea, Cloşca şi Crişan”, 1.083 lei pentru transportul a 12 dascăli de la Şcoala Gimnazială „Mircea Sântimbreanu” şi 1.564,16 lei decontarea transportului pentru 13 profesori de la Colegiul Naţional „Avram Iancu” din Brad.
Trebuie spus că dascălii care beneficiază de decontarea transportului din localitatea de domiciliu, la şcolile din Brad unde lucrează sunt din mai multe localităţi din zonă, între care Ţebea, Vaţa de Jos, Ocişor, Rovina, Blăjeni, Buceş, Bucureşci, dar şi din Deva şi Hunedoara. (V. Macovei)

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago