Categories: Sport

Debut promiţător pentru atleţii din judeţ la campionatul naţional de sală

Ovidiu Mănăstire

Atleţii de la CNS Cetate Deva au avut prestaţii încurajatoare în prima etapă a campionatului naţional de seniori, tineret şi juniori I, ce s-a desfăşurat în capitală. Astfel, Bogdan Sitoianu şi Georgiana Timu s-au „bătut” de la egal la egal cu seniorii, clasându-se în apropierea podiumului.

Cel mai bun dintre juniori
Multiplul campion de juniori, Bogdan Sitoianu, a fost aproape de clasarea pe unul din primele trei locuri în proba de săritura în lungime, ocupând locul 4, cu un salt ce a măsurat 7,14 metri. Având în vedere că sportivii clasaţi înaintea sa au fost seniori, pentru atletul devean obiectivul a fost îndeplinit, el având cel mai bun rezultat dintre juniori. Proba a fost câştigată de Cristian Staicu (CSU Braşov), urmat de Adrian Vasile (CSM Bucureşti – Rapid Bucureşti) şi Sergiu Caciuriac (Rapid Bucureşti – CSM Bucureşti). Alţi trei atleţi de la CNS Cetate Deva au participat la această probă, Darius Cuciurean ocupând locul 13, Rareş Maier s-a clasat pe 16 iar Andrei Moga pe 19.

Georgiana Timu, o surpriză plăcută
Georgiana Timu a fost surpriza probei feminine de săritura în lungime. Tânăra atletă de 14 ani, de la CNS Cetate Deva, a ocupat locul 5, cu un salt ce a măsurat 5,50 metri. La fel ca şi în proba masculină, sportivele clasate înaintea devencei au fost senioare, astfel că Timu a ocupat prima poziţie în ierarhia junioarelor. Proba a fost adjudecată de Elena Panţuroiu (LPS Câmpulung Muscel – CSM Oneşti), urmată de Angela Moroşanu (CSM Bucureşti) şi Ionela Luca (CSM Călăraşi – Rapid Bucureşti). În aceeaşi probă au mai luat startul alte cinci sportive devence, acestea fiind Larisa Angheluţă (locul 7), Andreea Mihai (locul 11), Cornelia Gall (locul 12), Paula Olariu (locul 13) şi Georgiana Bumbar (locul 15). În cadrul primei etape a campionatului naţional de atletism în sală pentru seniori, tineret şi juniori I au participat 326 de sportivi, de la 92 de cluburi. La finalul acestei săptămâni, la Bacău, va avea loc etapa a II-a, iar la Bucureşti se va desfăşura prima etapă a campionatului naţional pentru juniori II.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago