De ce nu demisionează şeful Casei Judeţene de Pensii

Sorina Popa

Premierul Ludovic Orban a declarat în urmă cu două zile că din cauza faptului că preşedintele Casei Naţionale de Pensii a intrat în concediu medical, nu pot fi calculate pensiile oamenilor care urmează să se pensioneze.

Şi-a luat concediu medical
”Preşedintele Casei de Pensii (n.r.-Ioan Petru Căprariu) şi-a luat concediu medical, parcă special ca să creeze probleme în plata pensiilor. Ei creează nişte situaţii de neimaginat, un asemenea comportament iresponsabil eu n-am mai văzut, în condiţiile în care sunt întârzieri la calcularea pensiilor. S-au pensionat oamenii şi aşteaptă deciziile de pensionare, sunt întârzieri de o lună, de două, de trei luni de zile în calculare. Calcule care stau la baza deciziei de stabilire a pensiilor. Stau oamenii şi aşteaptă deciziile pe pensii şi el intră în concediu medical”, a spus Ludovic Orban. „Probabil ştia că urmează să fie schimbat şi din cauza asta a intrat în concediul medical. Trebuie demişi toţi cei care au fost puşi de PSD şi care sunt responsabili de situaţia critică în care ne găsim”, a adăugat primul ministru.

A dat concurs
Contactat, directorul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Hunedoara, Cătălin Olar (foto), a afirmat că la nivelul judeţului nostru nu sunt întârzieri la cererile de pensionare. ”În proporţie de 99 la sută, cererile de pensionare sunt rezolvate în termenul legal de 45 de zile. Sunt şi cazuri excepţionale, când este depăşit acest termen, dar sunt foarte puţine”, a declarat directorul Cătălin Olar. Întrebat dacă îşi dă demisia de la şefia CJP Hunedoara, el a spus că nu. ”Sunt funcţionar public, am dat un concurs pentru funcţia de director al Casei Judeţene de Pensii. Nu am nici un motiv să demisionez”, a declarat şeful CJP Hunedoara pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu vor să renunțe sub nici o formă la me­tehne. Gurile rele spun că unii…

o zi ago

10.000 de pretexte pentru a denigra CJ Hunedoara

În urma apariției în spațiul public a unui articol semnat de Carmen Cosman Preda care…

o zi ago

Bulina albă

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru că la Gala Premiilor UNITEM 2024, ediţia…

o zi ago

Bulina neagră

Sorin A., autorul a peste 130 de infracțiuni de înșelăciune prin metoda ”Accidentul” Pentru că…

o zi ago

Chinuită chiar de nepoata pe care a crescut-o ca pe propria fiică

O bunicuță în vârstă de 80 de ani, din Hunedoara, s-a plâns Judecătoriei Hunedoara că…

o zi ago

Vitezoman lăsat pieton. A cerut să-i fie înapoiat permisul și a dat vina pe stâlpii de electricitate

Un șofer prins de polițiștii hune­do­reni circulând cu 107 km la oră prin localitate a…

o zi ago