Categories: Comunitate

De astăzi, se percep majorări la plata impozitului

Cristina Ghenea

Mai mult de jumătate dintre locuitorii Devei sunt cu plata impozitelor la zi, restul fiind nevoiţi ca începând de astăzi să plătească majorări de 2 la sută pentru fiecare lună de întârziere. Potrivit reprezentanţilor Primăriei, pensionarii rămân cei mai conştiincioşi contribuabili la bugetul local.
Ieri a fost ultima zi în care devenii şi-au putut plăti impozitele aferente primului semestru din an, fără majorări. Tot până ieri, cei care au vrut să plătească suma integrală au putut beneficia de o bonificaţie de 10 la sută. Carla Popa (foto), şefa Serviciului Public Taxe şi Impozite Locale din Primăria Deva, spune că în jur de 60 la sută dintre deveni şi-au onorat aceste obligaţii şi au beneficiat de bonificaţie, în timp ce alte câteva sute au plătit impozitele aferente doar primelor şase luni.
„În ultimele două săptămâni a fost mai aglomerat, fiind zile în care şi câte 600 de persoane au venit să plătească. Cei care au achitat impozitul aferent doar primului semestru sunt aşteptaţi până în 30 septembrie, data scadentă, pentru plata dărilor pe semestrul doi“, a declarat Carla Popa, şefa serviciului de resort din Primăria Deva.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Ce culta e D-na Clara :)) auzi,plata darilor,zici ca Deva e orasu ei si noi devenii platim dari. ESTI PENIBILA !!!! Stim noi cine te-a pus acolo...da mai stim ce semnezi !!! si cine nu plateste impozite si cine e scutit (desi are Q7).

Recent Posts

Poate te întrebi cine e PPC

Poate ai observat că identitatea vizuală a furnizorului tău de energie s-a schimbat. Cei doi…

10 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e dragoste mare între un personaj de la noi și o…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că a convins cu talentul său de antrenor, fiindu-i…

o zi ago

Bulina neagră

Vasile R., din municipiul Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală…

o zi ago

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: Votați-l pe Iulius Bedea! Votați-l pe Iulius, un om devotat orașului și cetățenilor

Ieri, președintele social-democraților hu­nedoreni, Laurențiu Nistor și primarul din Simeria, Iulius Bedea, au susținut o…

o zi ago

Aveți grijă ce plăți faceți pe internet! O hunedoreancă a rămas fără banii din contul fetiței sale

Una dintre fiicele femeii din muni­cipiul Hunedoara a făcut o plată în valoare de 9…

o zi ago