Categories: Actualitate

De 2 ori mai multe cereri decât locuri

Maximilian Gânju
Dacă în restul judeţului, oamenii nu s-au prea înghesuit să se înscrie ca recenzori, în Petroşani, numărul cererilor depuse este de două ori mai mare decât cel necesar.
În judeţ, pentru recensământul din toamnă, este nevoie de 2.998 de recenzori. Numărul cererilor depuse nu este, însă, suficient. Cele mai multe locuri neocupate au rămas în municipiile Deva şi Hunedoara. În Petroşani, în schimb, cei interesaţi de a participa la recensământ au fost mai numeroşi decât locurile disponibile. Astfel, la primărie, au fost depuse 375 de cereri pentru cele 182 de locuri. Ziua de 15 septembrie a fost ultima zi în care au mai putut fi depuse solicitările pentru recenzori. În perioada imediat următoare se va efectua preselecţia candidaţilor, după care aceştia vor participa la programe de instruire, iar apoi, vor susţine un test.
Recensământul este programat să se desfăşoare în perioada 20-31 octombrie, un recenzor urmând a se ocupa de 100 de locuinţe. Recenzorii vor câştiga, în total, 600 de lei, dar, aceştia pot fi şi amendaţi în cazul în care nu respectă condiţiile de confidenţialitate.
MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

o zi ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

o zi ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

o zi ago