Damian Militaru lămureşte lucrurile cu noul teren de la Petroşani

7 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport
Nicolae Gavrea După cum am informat zilele trecute, ministrul Dezvoltării a semnat un ordin prin care se aprobă construirea, la Petroşani, a unei baze sportive cu teren artificial. Este vorba despre ridicarea unei arene de fotbal de dimensiuni normale cu capacitatea de 500 de locuri cu gazon sintetic cu nocturnă şi vestiare - obiectivul de investiţii proiect tip „Construire bază sportivă TIP 1 în municipiul Petroşani, Complex sportiv Jiul”. Vestea construirii acestui teren de fotbal în municipiul Petroşani a stârnit multe reacţii contra, iar unii au replicat că mai bine s-ar fi investit în stadionul Jiul. Damian Militaru (foto) ştie foarte bine cum stau lucrurile când vine vorba de fotbal şi a ţinut să facă unele precizări. „Este binevenit un astfel de teren. Doar 150 de astfel de terenuri se fac în ţară, iar noi suntem printre norocoşi. Nu ştiu de ce sunt atâtea comentarii potrivnice. Nu sunt din banii primăriei. Terenul se face pe fonduri europene. Se face pentru copiii noştri. Pentru clima de la noi este bine venit. Ştiţi ce ierni grele sunt la noi şi nu avem unde ne pregăti. Alte localităţi se zbat pentru asemenea terenuri, iar noi mereu comentăm. Repet, nu primăria dă banii, sunt bani din fonduri europene. UEFA şi FIFA se implică în construirea acestor terenuri. Cârcotaşii ar trebui să ştie asta“, a spus Damian Militaru.

Nicolae Gavrea

După cum am informat zilele trecute, ministrul Dezvoltării a semnat un ordin prin care se aprobă construirea, la Petroşani, a unei baze sportive cu teren artificial. Este vorba despre ridicarea unei arene de fotbal de dimensiuni normale cu capacitatea de 500 de locuri cu gazon sintetic cu nocturnă şi vestiare – obiectivul de investiţii proiect tip „Construire bază sportivă TIP 1 în municipiul Petroşani, Complex sportiv Jiul”.

Vestea construirii acestui teren de fotbal în municipiul Petroşani a stârnit multe reacţii contra, iar unii au replicat că mai bine s-ar fi investit în stadionul Jiul. Damian Militaru (foto) ştie foarte bine cum stau lucrurile când vine vorba de fotbal şi a ţinut să facă unele precizări.
„Este binevenit un astfel de teren. Doar 150 de astfel de terenuri se fac în ţară, iar noi suntem printre norocoşi. Nu ştiu de ce sunt atâtea comentarii potrivnice. Nu sunt din banii primăriei. Terenul se face pe fonduri europene. Se face pentru copiii noştri. Pentru clima de la noi este bine venit. Ştiţi ce ierni grele sunt la noi şi nu avem unde ne pregăti. Alte localităţi se zbat pentru asemenea terenuri, iar noi mereu comentăm. Repet, nu primăria dă banii, sunt bani din fonduri europene. UEFA şi FIFA se implică în construirea acestor terenuri. Cârcotaşii ar trebui să ştie asta“, a spus Damian Militaru.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
BREAKING NEWS. Conducerea Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat!

Conducerea  Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat. Atât managerul, Silviu Didilescu (foto dreapta), cât și Claudiu Antal (foto stânga),...

Situația infecțiilor cu coronavirus in județ și la nivel național

       Judeţul Hunedoara, ieri, luni, 6 aprilie, erau luate în evidenţă 384 persoane carantinate şi 2.816 persoane aflate...

Medicii de la Spitalul Judeţean acuză autorităţile de abuz

Într-o scrisoare deschisă a Sindicatului Medicorum Honorem al medicilor din cadrul SJU Deva, transmisă, ierim ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, şi...

Închide