Categories: Comunitate

Damian Diniş: întâi proiectele, apoi alegerile

Magdalena Şerban

Următoarea perioadă reprezintă pentru primarul din Băiţa, Damian Diniş (foto), una de cules roade. O investiţie majoră pentru comunitatea locală este pe cale să se finalizeze, iar alte lucrări vin din urmă.
„Urmează să finalizăm alimentarea cu apă şi canalizarea. Sfârşitul lunii iunie reprezintă termenul-limită. Staţia de epurare este şi ea în curs de finalizare. Branşamentele se vor face din toamnă, sursa fiind şapte izvoare, iar ca soluţie alternativă, a fost făcut şi un foraj, în curtea şcolii din Băiţa. Atât alimentarea cu apă, cât şi canalizarea sunt realizate din bani europeni, printr-un proiect în valoare de 2,5 milioane de euro. Tot prin acesta, am modernizat şi 1,4 km de drum de pe Valea Orminzii şi se lucrează la partea de mobilier, în cadrul Centrului after-school. Prin intermediul finanţării oferite proiectului, am primit şi costumele populare destinate ansamblului «Ritmuri Zărăndene», din Hărţăgani, pentru a putea susţine continuarea tradiţiilor”, precizează primarul Damian Diniş. Potrivit edilului, alegerile se apropie cu paşi repezi, aşa că mai sunt câteva urne de făcut şi de pus la punct detaliile. Vor fi şase secţii de votare, în şase sate, din cele 11 aparţinătoare. Contracandidaţii nu lipsesc nici ei: unul de la USP şi altul de la PP-DD. Dar lumea trebuie să vadă faptele, vorbele fiind, în majoritatea cazurilor, doar de moment.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Toata stima pentru acest primar...de astfel de oameni duce lipsa Romania in aceste momente...Demu-invata-l si pe balbaitul de la Chiscadaga ceva ....daca nu cumva e prea tarziu...

  • ...ăla bâlbâit, ăsta fornăit,na-ţii drace pamândoi!!! nu-i unu mai bun ca altu!!! ... dacă leagă două fraze , amândoi, eu nu mai scriu nici un comentariu!!! ...şi mai zici Panfutie că te bazezi pe ei??!! ..sau să-nţelegem că ai vândut partidul lui Moloţ????.. ai băgat capul în nisip ,aşa ca struţul???

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

2 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

2 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

2 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

2 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

2 ore ago