Categories: ActualitateFlash

Dacian Ciodaru, validat director general administrativ al Universităţii din Petroşani

Magdalena Şerban

La doar 30 de ani, Dacian Ciodaru (foto) a fost uns, joi, pe funcţia de director general administrativ al Universităţii din Petroşani. După ce în 25 ianuarie a susţinut concursul pentru acest post, săptămâna trecută, în cadrul şedinţei senatului universităţii, a primit validarea.

Verde la administrare
„Funcţia am ocupat-o începând cu 1 iunie 2012, prin delegare, până la data susţinerii concursului. Validarea mea a durat, deoarece aducerea la cunoştinţa Senatului s-a realizat în prima şedinţă a acestuia, programată pentru data de 14 februarie. În atribuţiile mele intră administrarea patrimoniului universităţii, sub îndrumarea Senatului şi Consiliului de Administraţie (clădire, cantină, cămine, bază sportivă, case de oaspeţi, campus, bază de practică). Am un contract managerial, încheiat pe o perioadă de cinci ani, fiind stipulaţi totodată şi nişte indicatori de performanţă. O dată la şase luni, trebuie să fie întocmite raportări către Senatul universităţii, pentru a se întocmi o evaluare treptată a activităţii depuse“, a precizat Dacian Ciodaru.

Un „produs“ local
Şi tinerii pot ajunge sus. Acest lucru l-a demonstrat Ciodaru prin traiectoria parcursă până acum, una deloc străină de cerinţele mediului academic şi studenţesc al Universităţii din Petroşani. „În mai 2008, am ocupat, prin concurs, funcţia de şef serviciu patrimoniu studenţesc, în administrarea mea intrând căminele, cantina şi baza sportivă. Din 2008 şi până în 2011, am fost şi preparator universitar – Inginerie Software, însă am renunţat, pentru că mi-am dorit să mă pot concentra mai bine pe partea administrativă. Sunt un produs finit al universităţii, aici absolvind facultatea, masteratul, iar momentan, urmez cursurile pentru obţinerea doctoratului. Am fost implicat şi în Sindicatul Studenţilor, fiind în fruntea lui preţ de patru ani. De asemenea, am mai ocupat funcţia de vicepreşedinte la nivel naţional al Uniunii Studenţilor din România. Majoritatea proiectelor desfăşurate atât în perioada interimatului, cât şi în cea în care am ocupat  poziţia de şef serviciu patrimoniu studenţesc, au avut la bază pulsul permanent ce l-am avut cu studenţii, acest lucru ajutându-mă foarte mult în derularea programelor. Eu provin din mijlocul studenţilor. Chiar dacă Petroşaniul, ca şi locaţie, nu-mi oferea prea multe, am ales să rămân printre cei alături de care m-am format”, a mai arătat noul director general administrativ al Universităţii din Petroşani.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • O privire de zbanghiu. Un increzut si un prost de bubuie. Adaugati hot, spagar, mincinos, slab pregatit,incult,lingau, provenit din familie de securisti s turnatori la secu, traficanti de benzina la sarbi, si aveti omu nou de la psd. Rusine pesedeilor cu hotu asta

  • Presently town is within great demand for residential
    commercial properties. If you have a property you happen to be
    eyeing, make certain you setup an inspection. Kandivali goes wrong with
    own so much constructions suiting to different class of greenbacks groups and offering
    various prices.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Ies la lumină toate afacerile necurate pe care un edil, uitat pe funcție, s-a dat…

10 ore ago

Bulina albă

Artur Găman, directorul general al INSEMEX Petroșani Pentru că a decis reluarea organizării unei competiții…

10 ore ago

Bulina neagră

Alin C., din Petroșani Pentru că este judecat pentru distrugere și instigare, după ce a…

10 ore ago

Ce se mai poate face pentru salvarea Termocentralei Paroşeni

Adriana Năstase Ieri, în Valea Jiului, au venit membrii Comisiei Economice din Senat care, îm­preună…

10 ore ago

Judecat pentru tentativa de omor de la barăcile sociale din Orăştie

Victima agresiunii se afla pe o canapea și a fost luată prin surprin­dere în momentul…

10 ore ago

S-au luat la bătaie pe bulevard

O elevă din Hunedoara a fost bătută, pe bulevardul Rusca din mu­ni­­cipiu. Poliția a fost…

10 ore ago