Dacă l-a iertat nevasta, l-au iertat şi judecătorii

9 ianuarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Individul din Călan care şi-a bătut soţia până când i-a rupt splina va sta mai puţin după gratii. În urma apelului i-au fost scăzute patru luni din condamnarea de aproape doi ani.
Ludovic Cornea, în vârstă de 49 de ani, din Călan, le-a cerut magistraţilor Curţii de Apel Alba Iulia să fie îngăduitori şi să nu-l trimită la puşcărie. N-a reuşit să-i convingă pe deplin, însă a reuşit să scape de patru luni de puşcărie. Curtea de Apel Alba Iulia i-a admis apelul şi i-a redus pedeapsa de la un an şi opt luni de închisoare la un an şi patru luni, pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. De precizat este şi faptul că unul dintre judecătorii din completul de apel a considerat că bărbatul poate beneficia de suspendarea executării sub supraveghere a pedepsei, însă colegii săi nu au fost de acord.
Cornea nu şi-a recunoscut faptele, însă anchetatorii au stabilit că-şi abuza repetat soţia cu care trăia de 25 de ani. Individul era foarte gelos iar într-una din situaţii ar fi bătut-o cu o coadă de mătură până aceasta s-a rupt, incident la care a asistat şi fiica femeii. Ultima bătaie a fost atât de cruntă încât femeia s-a ales cu splina ruptă şi a fost operată de urgenţă de medicii de la spitalul din Hunedoara. Pe parcursul judecăţii femeia l-a iertat pe agresor, pentru că era singurul care aducea un venit în casă.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Paramedicii din Simeria bâjbâie prin oraş ca să ajungă la cei care-i solicită

După ce au fost probleme cu ambulanţa din dotare, care s-a defectat, acum, cei de la SMURD Simeria se confruntă...

TIR răsturnat în Dealul Haţegului

Şoferul unui TIR a ajuns la spital din cauza rănilor suferite, după ce s-a răsturnat cu autovehiculul, însă în accident...

Femeia care şi-a înjunghiat şeful îşi va afla sentinţa definitivă

Gabriela Buteş (foto), din Orăştie, a fost condamnată de magistraţii Tribunalului Hunedoara la trei ani şi patru luni de închisoare...

Închide