Categories: Sport

Cursurile pentru arbitrii din judeţ au fost suspendate

Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara a aprobat în luna ianuarie un proiect iniţiat de Comisia Judeţeană de Arbitri privind dezvoltarea activităţii de arbitraj, proiect care se va realiza în parteneriat cu membrii afiliaţi ai AJF Hunedoara, prin care se vor oferi facilităţi financiare cluburilor care formează arbitri.

Cursul de formare ar fi trebuit să aibă loc în perioada 22 aprilie 2020-29 mai 2020, gratuit, iar cluburile care îndrumă minimum 5 sportivi legitimaţi ai clubului (cu vârsta minimă – 16 ani) spre cursurile de arbitraj şi care vor absolvi cursul, vor beneficia de legitimarea a 10 jucători GRATUIT pentru următorul sezon.
Conform celor stabilite iniţial în acest proiect, arbitrii care vor absolvi cursurile de formare vor beneficia de gratuitate pentru anul 2020 în ceea ce priveşte viza anuală şi contribuţia anuală, singurul cost va fi de 35 lei/ arbitru, cost în care vor fi incluse taxa de examen şi carnetul de arbitru.
Din cauza situaţiei actuale, preşedintele AJF Hunedoara a declarat că acest proiect a fost suspendat, dar desfăşurarea acestuia va fi posibilă după ce se va ridica starea de urgenţă în care suntem din cauza pandemiei de coronavirus. (N. Gavrea)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Poate te întrebi cine e PPC

Poate ai observat că identitatea vizuală a furnizorului tău de energie s-a schimbat. Cei doi…

o oră ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e dragoste mare între un personaj de la noi și o…

21 de ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că a convins cu talentul său de antrenor, fiindu-i…

21 de ore ago

Bulina neagră

Vasile R., din municipiul Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală…

21 de ore ago

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: Votați-l pe Iulius Bedea! Votați-l pe Iulius, un om devotat orașului și cetățenilor

Ieri, președintele social-democraților hu­nedoreni, Laurențiu Nistor și primarul din Simeria, Iulius Bedea, au susținut o…

21 de ore ago

Aveți grijă ce plăți faceți pe internet! O hunedoreancă a rămas fără banii din contul fetiței sale

Una dintre fiicele femeii din muni­cipiul Hunedoara a făcut o plată în valoare de 9…

21 de ore ago