Cupa Michael Klein la fotbal

4 februarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

În semn de apreciere pentru întreaga sa carieră fotbalistică, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Hunedoara, în parteneriat cu CS Hunedoara, a organizat prima ediţie a „Memorialului Michael Klein”, ediţie la care au participat 12 echipe de tineri jucători, cu un număr de aproximativ 150 de sportivi.
Prin acest turneu, organizat în sala de sport a Colegiului Naţional de Informatică „Traian Lalescu“ din Hunedoara, se doreşte ca să fie păstrată mereu vie amintirea celui care a fost unul dintre cei mai mari fotbalişti hunedoreni ai tuturor timpurilor.
Au participat la această ediţie următoarele echipe: CS Hunedoara, ACS MF Hunedoara, CNS Cetate Deva, CS CFR Simeria, ACS Viitorul Şoimuş, CSM Dacia Orăştie 2010, ACS Sorii Juniors Lupeni, ACS Dynamic Lupeni, CSO Retezatul Haţeg, AS Galaxy Brad, AS Zarandul Crişcior, AS Pro Fotbal Petroşani.
La acest memorial s-a promovat spiritul de fair-play, toţi copiii fiind câştigători, organizatorii acordând fiecărei echipe câte un trofeu, diplome şi câte o minge de fotbal. La finalul competiţiei, cluburile participante au păstrat un moment de reculegere la monumentul ridicat de Primăria Hunedoara în cinstea marelui fotbalist.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Preaviz de o lună pentru directorul tehnic de la Consiliul Judeţean

După ce joia trecută, aleşii judeţeni au aprobat noua organigramă a Consiliului Judeţean, vineri, Carmen Guran, directorul tehnic al instituţiei,...

Parcarea publică de lângă Primăria Deva nu mai este gratuită!

De ieri, 4 februarie 2019, parcarea publică de lângă Primăria Deva este cu plată. Aleşii locali au aprobat în şedinţa...

Bulina neagră, 5.02.2019

Valentin Gabriel K., adolescent din Lupeni Pentru că împreună cu un complice, a bătut şi tâlhărit un bărbat, după ce...

Închide