Categories: ActualitateFlash

Cupa Jandarmeriei la schi

Maximilian Gânju

Cei mai buni schiori din rândul Jandarmeriei Montane a judeţului Hunedoara s-au întrecut ieri pe pârtiile de schi din staţiunea turistică Parâng. Ca în fiecare an, de şapte ediţii încoace, lupta s-a dat între echipele din Masivul Parâng şi cele din staţiunea apropiată, Straja.

Ediţia a şaptea a Cupei Jandarmeriei Hunedoara la schi a adunat 19 ofiţeri şi subofiţeri specializaţi în jandarmerie montană, pentru care schiatul este la fel de obişnuit ca mersul pe jos. Doar jandarmii care operează în staţiunile de munte din judeţ au avut drept de participare, iar bătaia pe cupe a fost mai aprigă ca niciodată. Concurenţii şi-au arătat măiestria, iar timpii scoşi sunt demni întrecerile sportive. Cei mai buni au parcurs mai bine de 600 de metri de pârtie în puţin peste 20 de secunde. Pentru ca toţi concurenţii să aibă şanse egale, au fost alcătuite două grupe pe categorii de vârstă: până la 35 de ani şi peste.

În final, la categoria „veteranilor”, primul loc a fost ocupat de Valentin Szabo, şeful Jandarmeriei Montane Parâng, iar la categoria sub 35 de ani, primul loc a revenit plutonierului Sorin Moldovan, de la unitatea din Straja.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago