Cum se pot programa hunedorenii pentru vaccinare cu AstraZeneca

Ieri, 10 februarie 2021, la 12:30, în plat­forma de programare au fost activate noile cabinete de vaccinare pentru adminis­tra­rea vaccinului produs de AstraZeneca.
Cele 3 cabinete destinate vaccinării cu AstraZeneca sunt: Orăştie – Sala de sport comunitară, Brad – Spitalul municipal Brad şi Călan – Centrul Multifuncţional.
„Programarea pentru AstraZeneca a început ieri şi se realizează pentru o sesiune de 20 de zile, în perioada 15 februarie – 6 martie.
Ulterior, în fiecare zi, vor fi alocate noi sloturi care vor permite programări pentru vaccinarea cu AstraZeneca, până la data de 11 aprilie.
Conform recomandărilor autorităţilor me­dicale, vaccinarea împotriva Covid-19 cu vaccinul AstraZeneca se va realiza pentru grupa de vârstă 18-55 de ani. Ca element de noutate, pentru buna desfăşurare a activităţii de vaccinare, programarea se va realiza în acelaşi cabinet, atât pentru prima doză, cât şi pentru rapel, la 56 de zile”, susţine Sebastian Mezei (foto), directorul executiv al DSP Hunedoara.
Cum vă puteţi programa pentru vacci­nare? În platforma informatică de către beneficiar, angajator sau aparţinător, prin intermediul medicului de familie/currant, prin Call Center, la numărul unic 021.414.44.25 sau 021.414.4454 şi prin intermediul direcţiilor de asistenţă socială de la nivelul primăriilor. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare