Categories: Actualitate

Cum să alegeți treningul perfect pentru orice membru al familiei

Căutați o ținută casual și practică pentru sesiunile de sport sau fitness? O ținută pe care să o purtați pe parcursul antrenamentelor obișnuite de acasă? Optați pentru un trening care combină perfect stilul și confortul!

 

Treningul a revenit în forță în ultimii ani. Și, veste bună, nu este doar pentru a face sport sau pentru videoclipuri rap. Și-a făcut loc de pe străzi până pe podiumurile celor mai renumiți creatori de modă, îmbracă tinerii și tinerele deopotrivă, în căutarea unei ținute confortabile și a unui look actual!

 

Pur și simplu, în zilele noastre, treningul a devenit piesa vestimentară la modă pe care trebuie să o aveți în garderobă. Alcătuit din pantaloni de jogging și o jachetă de trening, ținuta de antrenament 2.0 se vrea a fi elegantă și casual, în același timp. Simplu sau colorat, cu imprimeuri sau înflorat, un trening potrivit vă va face să arătați excelent!

 

În funcție de gusturile dvs., dvs. și familia dvs. puteți purta treninguri de copii sau adulți în varianta all in one look (ținută asortată) sau în varianta mix and match (un top și un pantalon diferit). Combinați materialele, croielile și culorile pentru a aduce un plus de originalitate stilului dvs.

 

Fie că este vorba de un trening pentru bărbați sau pentru femei, sau chiar treninguri de copii, materialul este primul lucru de care trebuie să țineți cont, deoarece acesta vă influențează confortul.

 

Dacă intenționați să folosiți ținuta pentru exerciții fizice intense și regulate, vă recomandăm să alegeți un material sintetic și tehnic, precum viscoza sau poliesterul, care facilitează absorbția și elimină transpirația. Veți evita ulterior senzația neplăcută de umezeală.

 

Dacă preferați o senzație confortabilă și moale, optați pentru treninguri de copii sau adulți din bumbac! Acest material natural și respirabil este perfect pentru iubitorii de gimnastică blândă și de Pilates. Ulterior, puteți profita din plin de exercițiile fizice în haine confortabile și ușor de purtat, care pot fi folosite altfel, de exemplu, acasă!

 

Dacă alegerea unui trening care să vi se potrivească este parțial determinată de constituția dvs. sau de activitatea dvs. sportivă, trebuie, înainte de toate, să vă simțiți în largul dvs. în ținuta dvs.

 

Croiala mulată este foarte în vogă în prezent. Nu este nimic mai bun decât un trening sport mulat, care să vă flateze umerii, coapsele sau gambele, cu atât mai mult dacă faceți antrenament cu greutăți. Tăietura dreaptă sau regular fit este, pe de altă parte, mai răspândită. Întregul trening rămâne drept pe toată lungimea corpului, cu excepția faptului că este strâns în jurul gleznelor. Croiala skinny fit, care este chiar mai mulată decât cea slim fit, este preferată în special de alergătorii obișnuiți. În schimb, croiala baggy este foarte largă, mai ales la nivelul feselor. Este preferată de dansatorii urbani care dansează hip hop sau soul.

 

Mărimea treningului este, de asemenea, un factor cheie de care trebuie să țineți cont, astfel încât să vă simțiți bine purtându-l indiferent de activitatea pe care o desfășurați, înainte și după antrenament, sau pur și simplu când sunteți acasă.

 

Un trening trebuie, așadar, să fie adaptat la constituția dvs., fără a fi prea larg sau prea strâmt. Tipul de trening complet pentru bărbați este disponibil în mărimi cuprinse între S și 4 XL, acoperind marea majoritate a nevoilor. În ceea ce privește ținuta completă de trening pentru femei, aceasta este disponibilă de la XS la 3 XL. Dacă nu puteți încerca treningul în magazin, vă rugăm să rețineți că este posibilă și returnarea achizițiilor făcute online!

 

Culorile treningurilor sunt, în general, sumbre și neutre, cu excepția anumitor treninguri de copii, permițându-vă să le coordonați cu orice alt tip de îmbrăcăminte, în cazul în care doriți să asortați diferite ținute. Vă veți putea alege ulterior între treningul clasic negru sau albastru marin sau ținutele de culoare albă. Treningul bicolor rămâne în continuare actual prin intermediul dungilor laterale care se extind pe întreaga lungime a hainei sau a zonelor cu o culoare diferită în contrast cu tonul principal.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

2 zile ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

2 zile ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

2 zile ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

2 zile ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

2 zile ago