Categories: Publicitate

Cum să alegeți cele mai bune boxe de calculator

Acest articol acordă timp și atenție cumpărării celor mai bune boxe de calculator pentru biroul dumneavoastră. Să începem cu câteva sfaturi de pre-shopping sub forma unor întrebări pe care ar trebui să vi le puneți atunci când cumpărați boxe de calculator.

Ce încercați să obțineți?

Această întrebare ar putea fi formulată mai bine ca „La ce sunt folosite aceste boxe de calculator?”. Am văzut muzicieni cu boxe de birou ieftine (inclusiv un subwoofer) care le folosesc pentru a mixa piesele și a masteriza albume. Este uimitor. Nu contează cât de grozavă a fost recenzia – nu au ce căuta în utilizarea profesională. Nu au capacitatea de a vă spune adevărul despre ceea ce auziți. Poate că vor suna decent, dar nu vor suna precis.

 

Așadar, dacă sunteți în căutarea celui mai bun sistem pentru a vă bucura de muzică și filme în timp ce lucrați, sunteți într-o situație foarte diferită de cea a liderului de cult care dorește să masterizeze o piesă de tobe sau a regizorului independent care încearcă să editeze videoclipuri pentru un proiect. Acest lucru poate părea de la sine înțeles, cu excepția faptului că am văzut produse folosite în mod abuziv pentru aplicații în care nu au fost niciodată destinate să fie utilizate.

Ce este cel mai important pentru dumneavoastră în ceea ce privește calitatea sunetului?

Multe persoane iubesc basul și nu le pasă dacă este grosolan. Pur și simplu nu apreciază nimic care nu are greutate în partea de jos. Ani de zile am auzit spunându-se că canalul central este cel mai important difuzor dintr-un sistem 5.1. Nu este adevărat. Vă puteți duce într-o cameră cu un canal central excelent și apoi vizita un cinematograf fără canal central și cu un subwoofer imens. Veți alege de fiecare dată subwooferul.

 

Un difuzor bun pentru canalul central oferă claritate și o mai bună inteligibilitate a unui film. Un subwoofer schimbă complet experiența. Același lucru se poate spune și despre capacitățile midrange ale boxelor de calculator și un subwoofer. O claritate mai bună și mai puțină distorsiune sunt mai bune decât mai mult low-end.

De cât spațiu de birou dispuneți?

De asemenea, vă puteți întreba: „Pot folosi suporturi pentru boxe de calculator lângă biroul meu?”. Sau ar trebui să mă limitez la o pereche de boxe bluetooth Sony? Dacă aveți spațiu, atunci un set mai mare de boxe poate ridica cu adevărat miza în ceea ce privește calitatea sunetului. Unele dintre cele mai bune boxe de calculator pe care le-am auzit erau de fapt mai apropiate de monitoarele de studio plasate pe sau în jurul unui birou. Dacă dorim să limităm discuția la adevăratele boxe pentru calculator, atunci va trebui să renunțăm la monitoarele de studio și la suporturi și să ne concentrăm asupra modelelor de birou disponibile pe piață în prezent. Cu toate acestea, suprafața biroului ar putea fi o problemă majoră pentru unii și ar putea însemna diferența dintre sistemele 2.1 mai mari și boxele care au în vedere mai multă economie de spațiu.

Unde vă veți amplasa subwooferul?

Asemănătoare cu întrebarea de mai sus este „Încape un subwoofer în cameră sau sub birou?”. Sperăm că puteți, deoarece acesta îmbunătățește cu adevărat calitatea sunetului. Un subwoofer, chiar și unul mic, ia responsabilități de la boxele principale pentru a le elibera pentru frecvențele mai înalte. Problema cu un subwoofer este însă dublă: 1) Îl puteți amplasa în cameră sau sub birou? Și 2) Îi va deranja pe colegii de muncă dacă îl veți folosi efectiv?

 

Pentru a doua problemă, controlul volumului poate rezolva de obicei orice problemă. Subwooferul, chiar dacă nu este la maxim, poate uniformiza sunetul și poate duce la o experiență de ascultare mai bună pentru toată lumea. În ceea ce privește prima problemă, plasarea subwooferului sub birou va fi cu siguranță cea mai bună modalitate de a-l ascunde, dar s-ar putea să nu fie cea mai bună locație pentru sunet. Dacă biroul dvs. este lipit de perete, s-ar putea să constatați că puteți extinde cu ușurință cablarea pentru a amplasa subwooferul în altă parte. Poate spre un colț al camerei sau oriunde altundeva unde produce un sunet mai consistent pe întreaga sa gamă de frecvențe.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

18 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

18 ore ago