Categories: ActualitateFlash

Cum s-a petrecut Revelionul în stradă la Deva

Cu tot gerul de afară, care pe mulți oameni i-a ținut în case, totuși peste 1000 de persoane din Deva, de toate vârstele, s-au încumetat să întâmpine Noul An 2015 în stradă, la Revelionul organizat de primăria municipiului reședință de județ.

Revelionul stradal s-a desfășurat în Piața Unirii, locul tradițional unde se desfășoară manifestările din Deva, de când la conducerea primăriei se află Petru Mărginean. Petrecerea a început la ora 22.00 cu un show al trupei Hara, care cu tot gerul, s-a străduit și chiar a reușit uneori să anime spectatorii, îndeosebi pe cei mai tineri.

Cu câteva minute înainte de ora 24.00 au urcat pe scenă fetele din lotul național de gimnastică junioare, împreună cu tehnicianul  Nicolae Forminte, coordonatorul lotului și cu primarul municipiului Deva, Petru Mărginean.     Micuțele gimnaste au transmis cetățenilor municipiului urările lor de bine pentru noul an, apoi au numărat, împreună cu  mulțimea aflată în piață, ultimele secunde ale anului 2014 și au urmărit focul de artificii care a marcat trecerea în noul an.

Spectacolul a continuat cu un recital de muzică populară susţinut de apreciata interpretă Lidia Benea şi fomaţia care o acompaniază în concertele sale. (Mircea Crivăț)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Daca lucrezi, esti somer, pensionar, student, vrei si ai nevoie sa iti schimbi situatia financiara, vrei un job serios unde sa muncesti dar sa si castigi, ai gasit locul potrivit. O sansa deosebita pentru cei care vor sa lucreze ca operatori online, part-time (3 ore pe zi) si la domiciliu. Castiguri de 300 de dolari lunar! Trebuiesc doar cunostinte minime de utilizare a calculatorului si conexiune la Internet.
    Cereti mai multe detalii la adresa de email: neala_2008@yahoo.com

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

S-a pus de o alianță a săracilor cu duhul. Gurile rele din capitala regiunii cu…

13 ore ago

Bulina albă

Timeea Ștefănescu, sportivă din municipiul Vulcan Pentru că a obținut două medalii de argint și…

13 ore ago

Bulina neagră

Dănuț R., din municipiul Lupeni Pentru că a fost trimis în judecată de către procurori,…

13 ore ago

Primăria Șoimuș, bună de plată!

Au primit bani pentru refacerea comunei după calamități, dar i-au folosit pe altceva Primăria Șoimuș…

13 ore ago

Motivele pentru care anchetatorii lui Traian Berbeceanu au fost achitați de judecători. „Modalitatea în care și-au exercitat atribuțiile a fost una extrem de deficitară”

Procurorul Ioan Mureșan (foto dreapta), achi­tat pentru abuz în serviciu, repre­siune nedreaptă și fals intelectual,…

13 ore ago

Conducerea din Dobra a dat lovitura, din nou

Magdalena Șerban Odată utilizată, apa potabilă devine apă uzată. Sistemul de canalizare este folosit pentru…

13 ore ago