Categories: ActualitateFlash

Cum își umilește subordonații directoarea adjunctă de la AJOFM

Sorina Popa

MESAGERUL HUNEDOREAN vă arată în continuare o situație extrem de gravă, în care se găsesc angajați ai Agenției Jude­țene Pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Hunedoara.

În Comisia de disciplină
Totul din cauza directoarei adjuncte, Alina Miheț (foto), din cauza căreia mai mulți salariați de acolo au venit la noi la redacție și și-au spus păsurile. Este vorba de jigniri, urlete, demisii, una peste alta o situație tensionată care trebuie să se soluționeze în cel mai scurt timp, dacă nu pușcă ea singură.
Dar despre ce este vorba? De ce sunt nemulțumiți angajații de aici?
Redăm în continuare câteva dintre de­cla­rațiile lor, nu înainte de a preciza că Alina Miheț a fost în Comisia de disciplină a Agen­ției Naționale, unde a ajuns după ce au fost făcute mai multe sesizări vizavi de com­por­tamentul ei abuziv ca directoare adjunctă.
„Este o situație tensionată de ani mulți. Doamna nu se pricepe la nimic când vine vorba de postul ei. Au mai fost și alți directori la noi, dar au învățat câte ceva, chiar dacă atunci când au ajuns pe post nu știau nimic. Femeia asta stresează angajații, ne cere situații care nu folosesc la nimic și nimănui, doar așa, să se afle în treabă. O dată, într-o iarnă, ne-a trimis să ștampilăm niște documente, la o altă instituție, iar când i-am spus că nu e nevoie să facem asta ne-a spus răspicat: Mergeți, că așa vreau eu!”. Sunt mulți colegi care au ales să părăsească instituția din cauza ei. De atâția ani lucrează aici dar nu știe nimic. Doar ia banii. Ea pleacă din timpul serviciului, și se întoarce la finalul programului. De când a venit aici sunt numai probleme din cauza ei. Nu se poate lucra cu ea”, spune un angajat al AJOFM Hunedoara.
„În timpul ședințelor pe care le avem cu colegii ne umilește, deși nu are dreptate. Dar, pentru că spune că e șefă, consideră că își permite să vorbească urât cu noi și să creeze o stare tensionată. Unele colege plâng și au făcut depresii din cauza ei. Nu știm cine o susține, dacă e susținută politic, dar dacă este așa este grav. Oare nimeni nu se gândește la angajații de aici, la faptul că suntem noi, toți, și ea”, a declarat un angajat nemulțumit din AJOFM Hunedoara.
„De la început, de când a venit în Agenție au fost probleme cu ea. Jignește angajații, asta ca să nu se vadă că habar nu are să-și în­de­plinească sarcinile de serviciu. Până acum nu a avut nimeni curajul să o reclame, deoarece fostul director executiv, Fara ne-a amenințat. Nu poți lucra când ești mereu umilit și exact asta face doamna Miheț. Stăm la serviciu cât este nevoie, venim și în weekend-uri dacă e nevoie, când e mult de lucru. Directoarea adjunctă însă nu a stat nicio­dată. Din cauza acestei situații tensio­nate lumea pleacă din firmă. Se îmbol­nă­vesc, iar ca să nu mai lucreze cu ea renunță la post și se mută”, spune un alt salariat al AJOFM Hunedoara.
Contactă, directoarea adjunctă a AJOFM Hunedoara, Alina Miheț, a declarat că are Covid și că nu se poate concentra să ne dea o de­clarație. Cu toate că am insistat, și i-am lă­sat câteva zile să-și revină și să fie în stare să ne spună câteva cuvinte, acest lucru nu
s-a întâmplat.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu vor să renunțe sub nici o formă la me­tehne. Gurile rele spun că unii…

21 de ore ago

10.000 de pretexte pentru a denigra CJ Hunedoara

În urma apariției în spațiul public a unui articol semnat de Carmen Cosman Preda care…

21 de ore ago

Bulina albă

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru că la Gala Premiilor UNITEM 2024, ediţia…

21 de ore ago

Bulina neagră

Sorin A., autorul a peste 130 de infracțiuni de înșelăciune prin metoda ”Accidentul” Pentru că…

21 de ore ago

Chinuită chiar de nepoata pe care a crescut-o ca pe propria fiică

O bunicuță în vârstă de 80 de ani, din Hunedoara, s-a plâns Judecătoriei Hunedoara că…

21 de ore ago

Vitezoman lăsat pieton. A cerut să-i fie înapoiat permisul și a dat vina pe stâlpii de electricitate

Un șofer prins de polițiștii hune­do­reni circulând cu 107 km la oră prin localitate a…

21 de ore ago