Politica si administratie

Cum au vrut tovarăşii din partid să-l „demisioneze“ pe consilierul local Florin Mureşan

Sorina Popa

Consilierul local PSRo din Deva, Florin Mureşan (foto), s-a trezit, ieri, că cineva a depus, în locul lui, la primărie, demisia sa din partid. Mureşan a trebuit să se dezmeticească după ce i s-a adus actul înregistrat la Centrul de Informare a Cetăţeanului (CIC), ieri dimineaţă. Diversiunea nu a funcţionat însă şi totul s-a aflat în scurt timp.
De fapt, ce s-a întâmplat? Florin Mureşan susţine că, în urmă cu câteva luni, toţi aleşii locali ai partidului au fost obligaţi de liderul judeţean al organizaţiei să-şi scrie demisia din PSRo, astfel încât la o adică, să poată fi daţi afară mai uşor.
„Intenţionez să aflu tot adevărul. Colegul meu de partid şi de consiliu local, Daniel Muntean, a depus demisia mea la CIC. Le-a spus celor de acolo că eu nu mă pot prezenta să depun demisia. Voi vedea ce pot face legal în acest sens. Nu e normal, într-o ţară democratică, să fii constrâns să faci anumite lucruri. Nu trebuie să trăim cu o sabie deasupra capului. Dacă tot se practică asemenea lucruri, cine e responsabil, să plătească. Pe mine nu m-a întrebat Răzvan Mareş, înainte de şedinţa de azi (n.r. ieri), cum voi vota. Dar în momentul în care am văzut că au depus demisia mea din partid, atunci m-am decis să votez pentru schimbarea lui Răzvan Mareş din funcţia de viceprimar”, a declarat consilierul PSRo Florin Mureşan pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.
„Îl voi acţiona în instanţă pe cel care a depus demisia mea la Primărie. Deocamdată, ştiu că Daniel Muntean (n.r. consilier local PSRo Deva) a depus-o”, a adăugat Mureşan. Potrivit legii, un asemenea lucru este aspru sancţionat, având în vedere că Florin Mureşan nu şi-a dat acordul ca demisia lui din partid să fie depusă la primărie.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Poate te întrebi cine e PPC

Poate ai observat că identitatea vizuală a furnizorului tău de energie s-a schimbat. Cei doi…

2 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e dragoste mare între un personaj de la noi și o…

22 de ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că a convins cu talentul său de antrenor, fiindu-i…

22 de ore ago

Bulina neagră

Vasile R., din municipiul Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală…

22 de ore ago

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: Votați-l pe Iulius Bedea! Votați-l pe Iulius, un om devotat orașului și cetățenilor

Ieri, președintele social-democraților hu­nedoreni, Laurențiu Nistor și primarul din Simeria, Iulius Bedea, au susținut o…

22 de ore ago

Aveți grijă ce plăți faceți pe internet! O hunedoreancă a rămas fără banii din contul fetiței sale

Una dintre fiicele femeii din muni­cipiul Hunedoara a făcut o plată în valoare de 9…

22 de ore ago