Categories: EvenimentFlash

Cultivatorul de canabis, condamnat la cinci ani de închisoare

Maximilian Gânju

Unul dintre cei mai mari traficanţi de droguri din Valea Jiului, Alexandru Emil Băloi, prins la finele lunii mai a.c., că-şi cultiva într-un apartament canabis, va sta cinci ani după gratii. Băloi nu este la prima abatere, el a mai fost condamnat la o pedeapsă cu suspendare şi în Dosarul „Ketamina”.

Judecătorii hunedoreni au ţinut cont de antecedentele traficantului de 29 de ani din Petroşani, când l-au condamnat la cinci ani de închisoare pentru trafic şi consum de droguri. Alexandru Emil Băloi a fost „iertat” de închisoare în celebrul Dosar „Ketamina”, însă pentru că a recidivat, cei doi ani de închisoare cu suspendare s-au adăugat la această nouă condamnare. Practic, traficantul a primit o pedeapsă de trei ani pentru ultima ispravă dictată de judecătorii Tribunalului Hunedoara, care i-au revocat beneficiul suspendării condiţionate a pedepsei primită anterior. Magistraţii au decis ca în final traficantul să execute pedeapsa finală de cinci ani închisoare şi doi ani interzicerea unor drepturi.
Alexandru Emil Băloi a fost reţinut de ofiţerii de la Crimă Organizată în luna mai a acestui an pentru deţinere de droguri. Poliţiştii i-au găsit în locuinţă 12 plante de canabis, pastile cu amfetamină, dar şi ketamină. Traficantul îşi închiriase un apartament în Petroşani pentru cultura sa de canabis şi avea cunoştinţe temeinice în domeniu. Ofiţerii au găsit la percheziţie dispozitive de iluminat artificial precum şi dispozitive de aeraj şi de păstrare a umidităţii aerului, iar plantele depăşeau un metru în înălţime. Tot în locuinţa închiriată de Băloi s-a mai găsit şi un cântar de precizie, folosit pentru porţionarea drogurilor, o cantitate de peste jumătate de kilogram de canabis pregătit pentru vânzare, precum şi un număr de 11 comprimate de amfetamină, dar şi ketamină cristalizată.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc zvonerii pe la colțuri că un personaj de la noi s-a enervat tare de…

18 ore ago

Laurențiu Nistor: Investiții în modernizarea Caselor de cultură din Orăștie și Hunedoara

Municipiul Orăștie, capitala culturală a județului Hunedoara, merită să aibă o sală de spectacole adecvată…

18 ore ago

Bulina albă

Ami Costa, elevă în clasa a V-a la Liceul de Arte „Sigismund Toduță” din Deva…

18 ore ago

Bulina neagră

Cristian F., din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată după ce a…

18 ore ago

ANAMARIA GAVRILĂ, candidat POT la Primăria Deva: „Voi fi un Primar care sprijină firmele locale, nu care le alungă sau le pune bețe în roate!”

„Spunem NU firmelor de casă ale di­fe­riților oameni politici, care n-au făcut nimic altceva decât…

18 ore ago

Principalele proiecte ale Primăriei Hunedoara pentru următorii patru ani (III). Hunedoara pe mâini bune

Şcoli demne de secolul XXI   Încă din primul meu an de mandat, unităţile şcolare…

18 ore ago