Categories: Actualitate

„Cucuruz“ şi-a tăiat prietenul de pahar cu sabia

Maximilian Gânju

Un tânăr a fost la un pas de moarte după ce un individ l-a lovit cu o sabie în zona toracelui, în scandalul care s-a derulat pe străzile din Vulcan fiind implicaţi alţi doi indivizi. Judecătorii de la Tribunalul Hunedoara l-au arestat preventiv pe atacator pentru tentativă de omor.
Trei tineri cu vârste cuprinse între 28 şi 32 de ani, din Crividia – Vulcan, au petrecut la finele săptămânii într-un bar din municipiu şi după ce s-au îmbătat bine, s-au luat la harţă. În drum spre casă spiritele s-au încins şi mai rău iar cei trei au iscat o bătaie în toată regula. Unul dintre ei, Cristian Adonis Pobirci (26 de ani) zis „Cucuruz”, a scos de sub haină o sabie şi a început să lovească, iar una dintre lovituri l-a atins în zona toracelui pe unul dintre amicii de pahar.
„A fost un conflict spontan, totul a pornit de la băutură. Au plecat dintr-un bar de pe raza municipiului Vulcan şi pe fondul consumului de alcool s-au luat la harţă, iar unul dintre ei a folosit un obiect tăietor înţepător cu care a aplicat o lovitură ce a pus în pericol viaţa uneia dintre părţile vătămate”, a declarat, comisarul Toma Mihu, şeful Poliţiei municipiului Vulcan.
„Cucuruz” a fost reţinut de poliţişti la scurt timp după agresiune şi nu a opus rezistenţă. Potrivit unor surse, agresorul le-a spus anchetatorilor că ceilalţi doi prieteni au sărit pe el şi pentru a se apăra a scos arma albă. Cristian Adonis Pobirci le-a cerut judecătorilor să-l cerceteze sub control judiciar  sau în arest la domiciliu, însă magistraţii Tribunalului Hunedoara nu au crezut povestea individului şi au decis, duminică seara, să-l aresteze preventiv pentru 30 de zile, pentru tentativă la săvârşirea infracţiunii de omor.
„Cucuruz” este cunoscut ca un individ de temut în Vulcan, încă din adolescenţă fiind implicat în diferite scandaluri. Astfel, în 2006 el a fost judecat pentru ameninţare, iar în anul 2008, avea să fie condamnat de Judecătoria Petroşani, la şapte ani de închisoare pentru tâlhărie.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

14 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

14 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

14 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

14 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

14 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

14 ore ago