Categories: Sport

Cu multe speranţe… în „infern”

Ciprian Marinuţ

Handbalistele de la Cetate Deva şi finanţatorul echipei devene Marian Muntean au plănuit să câştige meciul, de azi, din deplasare, cu Ştiinţa Baia Mare, chiar dacă ştiu că vor fi trataţi cu ostilitate maximă.

Primul hop adevărat

După seria de trei victorii cu adversari „subţiri” din ultimele etape, Cetate Deva va da de greu, azi, la Baia Mare, în meciul cu Ştiinţa, primul din şirul jocurilor contra echipelor cu pretenţii. Dacă vor să spere la cupele europene, handbalistele, antrenate de Ioan Mătăsaru şi „dirijate” de finanţatorul Marian Muntean, trebuie să câştige, în ciuda valorii gazdelor şi a ostilităţii maxime cu care vor fi tratate. „Mergem să învingem la Baia Mare, iar dacă echipa îşi va face jocul, vom câştiga fără probleme. Va fi greu, pentru că Ştiinţa are o echipă bună, iar oficialii grupării au incitat publicul împotriva noastră. Pe site-ul lor oficial a apărut o ştire despre incidentele de la meciul tur, în care eu am fost comparat cu Gheorghe Tadici, duşmanul lor numărul unu. Iar publicul ne va trata cu ostilitate. În plus, s-ar putea să avem surprize neplăcute de la arbitri, întrucât Ştiinţa e recunoscută ca maestră a jocurilor de culise”, a declarat patronul lui Cetate, Marian Muntean. Meciul se joacă azi, de la ora 17:00, în devans, în etapa a 15-a a Ligii Naţionale. În turul campionatului, echipa băimăreană a învins la Deva, scor 34-33, cu ajutorul arbitrilor, în ciuda protestelor vehemente la adresa fluieraşilor, ale lui Marian Muntean.

Pot fi obosite

Ştiinţa Baia Mare a jucat în week-end în Polonia în Cupa EHF, fiind învinsă la cinci goluri diferenţă de SPR Lublin şi va disputa returul sâmbătă, 13 februarie, acasă. Echipa a ajuns abia luni dimineaţa în Baia Mare, după ce a călătorit cu autocarul aproape 12 ore din Polonia şi ar putea acuza oboseală în meciul cu Cetate. Meciul Ştiinţa HCM – Cetate Devatrans va fi arbitrat de cuplul Claudiu Belean (Tg. Mureş) – Valentin Călina (Piteşti).

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu vor să renunțe sub nici o formă la me­tehne. Gurile rele spun că unii…

20 de ore ago

10.000 de pretexte pentru a denigra CJ Hunedoara

În urma apariției în spațiul public a unui articol semnat de Carmen Cosman Preda care…

20 de ore ago

Bulina albă

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru că la Gala Premiilor UNITEM 2024, ediţia…

20 de ore ago

Bulina neagră

Sorin A., autorul a peste 130 de infracțiuni de înșelăciune prin metoda ”Accidentul” Pentru că…

20 de ore ago

Chinuită chiar de nepoata pe care a crescut-o ca pe propria fiică

O bunicuță în vârstă de 80 de ani, din Hunedoara, s-a plâns Judecătoriei Hunedoara că…

20 de ore ago

Vitezoman lăsat pieton. A cerut să-i fie înapoiat permisul și a dat vina pe stâlpii de electricitate

Un șofer prins de polițiștii hune­do­reni circulând cu 107 km la oră prin localitate a…

20 de ore ago