Categories: Sport

Cu gândul încă la primul loc, Inter Petrila se întăreşte

Deşi nu a avut o primă parte de campionat aşa cum s-a întâmplat la ediţiile trecute, antrenorul Adi Câmpean, cel care se ocupă de pregătirea formaţiei din Petrila, este optimist şi mulţumit de locul cinci. Echipa sa are toate şansele să intre în play-off-ul competiţiei, chiar dacă la un moment dat acest lucru părea greu de realizat.

În această pauză competiţională, echipa din Valea Jiului se va întări. „Vom încerca să mai aducem doi-trei jucători, asta ţinând cont de faptul că avem jucători care pleacă la muncă în străinătate. Prima parte a sezonului a fost foarte bună din punctul meu de vedere. Suntem pe un loc care ne duce în play off şi de fapt acesta e şi obiectivul pe care îl avem. Ca plusuri, eu mă bucur pentru cei tineri care au înţeles că se poate să ai rezultate dacă eşti serios şi corect. Când nu am făcut asta ne-a costat rezultatul“, a punctat antrenorul.
„Am pierdut destul de mulţi jucători pentru o competiţie de acest nivel şi spun asta pentru că e foarte greu să găseşti înlocuitori pentru ei. Dar la noi e o plăcere să jucăm, pentru că majoritatea suntem jucători localnici, din Petrila şi Lonea. Mai sunt patru etape, după care vom vedea care este rezultatul final. Şanse la locul 1 vor avea toate echipele calificate în play off şi m-aş bucura să fie o echipă din Valea Jiului care să şi promoveze în Liga a III-a“, a spus antrenorul formaţiei din Petrila. (N. Gavrea)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie cu chipiu are șanse mari să fie re­trogradată. Nu de…

16 ore ago

Dansăm? Da, la Simeria a fost o seară magică

Seară magică la Simeria, duminică! În Parcul Unirii, care tocmai a fost reabilitat, a fost…

16 ore ago

Bulina albă

Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara Pentru că a crezut de la bun început în echipa…

16 ore ago

Bulina neagră

Vasile T., din municipiul Petroșani Pentru că a fost arestat pentru furt calificat, omul fiind…

16 ore ago

Lelese: Vor să fie găsiți oricând, de oricine, prin RENNS

Magdalena Șerban Registrul Electronic Național al No­men­claturii Stradale reprezintă evidența electronică a drumurilor și adre­selor…

16 ore ago

Nu mai lucrează cu publicul! Salariații de la Mediu protestează!

Salariații de la Agenția pentru Protecția Mediului Hunedoara se răzbună pe hunedoreni. Pentru că nu…

16 ore ago