CSM Jiul pierde la scor, iar antrenorul Kanduth demisionează

28 septembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Echipa secundă a lui Gaz Metan, reînscrisă în liga a treia după un an de pauză, a spul­berat pe Jiul cu un 7 – 1, scor care ne scu­teşte de comentarii. Golul de onoare al echi­pei din Valea Jiului a fost marcat de rezerva Cuibari în ultimul sfert de oră, când scorul era 6 – 0 în favoarea gazdelor.
După meci, profund afectat de această înfrângere, antrenorul Cosmin Kanduth şi-a anunţat plecarea de la echipă şi a declarat: „Bineînţeles că sunt supărat, e umilitor să pierzi la un asemenea scor. Îmi asum acest rezultat în totalitate, jucătorii nu au nici o vină. La 7 – 1 nu poţi să mai spui nimic, vina este în întregime a mea. Renunţ la echipă, predau ştafeta, să vină altcineva, care poate să realizeze mai mult. S-au adunat mai multe, un cumul de factori care m-au determinat să plec. Şi nu, nu este o hotărâre la cald, de câteva săptămâni luasem decizia să îmi dau demisia. Am rămas până acum doar pentru că a insistat domnul primar Ridzi. Nu e o tragedie pentru mine să nu mai fiu antrenor la Jiul. Le urez băieţilor succes în continuare”, a spus Kanduth.
Sâmbăta viitoare la Petroşani vine CSM Deva, formaţie care în etapa a treia a obţinut prima victorie din acest campionat.
CSM Jiul: Haring – Szekely, Matei, Arcuşi, Keszeg – Remus Sandu, Bocu – Mazilu, Miron, Mareş – Bălăuţă. Au mai jucat: Stoicoiu, Pârvulescu, Cuibari, Turcu

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal CS Hunedoara, a pierdut la Reghin

După deplasarea de la Ungheni, formaţia CS Hunedoara a avut încă una, la Avântul Reghin. A fost un meci care...

CSM Deva – un început de drum pentru mişcarea de performanţă

Îniinţat cu aproape o lună în urmă, CSM Deva are şi primele rezultate înregistrate la ni­velul echipei de fotbal, care...

ÎNTRE CER ŞI PĂMÂNT. Parandărătul neputinţei

de Valentina Mureșan Nici nu mai știu, dragilor dragi, dacă suntem din neam nobil și viteaz, iubitor de țară, sau...

Închide