Categories: Sport

CS Hunedoara şi-a luat revanşa în faţa Unirii Alba Iulia

Învinsă acum o săptămână de gruparea din Liga a III-a cu 5-0, echipa de pe Cerna şi-a luat revanşa pe propriul teren, câştigând cu 2-1. Trupa lui Mircea Alic jr. a fost condusă la pauză, dar a întors rezultatul în partea secundă, tehnicianul hunedorean apreciind evoluţia elevilor săi.

Golul victoriei, marcat în final
Eşecul usturător din urmă cu o săptămână în faţa Unirii Alba Iulia i-a motivat pe hunedoreni, care au ţinut să-şi ia revanşa în duelul retur, desfăşurat pe propriul teren. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 42, prin David, Unirea Alba Iulia intrând în avantaj la pauză. În partea secundă, alb-albaştrii au întors rezultatul, prin reuşitele lui Scorobete (68) şi Stan (85), impunându-se în final cu 2-1.

„Suntem pe drumul cel bun!”
Antrenorul hunedorenilor, Mircea Alic jr., a fost mulţumit de prestaţia elevilor săi, fiind convins că echipa se află pe drumul cel bun. „Am făcut un meci bun, băieţii au fost foarte motivaţi, le-am spus că trebuie să demonstreze că înfrângerea de săptămâna trecută a fost doar un accident. Mai avem mult de muncă, dar eu cred că suntem pe drumul cel bun”, a spus Mircea Alic jr. În duelul cu Unirea Alba Iulia, antrenorul lui CS Hunedoara i-a trimis în teren pe Cobliş – Ionicescu, Şumuţiu, Daisa, Mercurean – Baban, Creciunesc, Popa, Scorobete – Lăcătuş, Marcu. Pe parcurs au mai intrat Paşca, Jurcă – Kocsis, Stan, Moroşanu, Teodorescu, Chelemen. (Ovidiu Mănăstire) (Sursa foto: Ziarul Unirea)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

2 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

2 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

2 ore ago