Categories: EvenimentFlash

Crimă odioasă la Petrila

Cristina Ghenea

Dobrică Ioan, fratele mai mare al antrenorului echipei naţionale de popice, a fost ucis sâmbătă după-amiază de un tânăr de 19 ani, din Petrila. Bărbatul a fost găsit într-o baltă de sânge, cu 19 lovituri de cuţit şi cu gâtul tăiat.

Întâi, i-a furat televizorul

Potrivit poliţiştilor, Ioan Dobrică locuia în Petrila într-o casă închiriată de la un prieten de-al său. În urmă cu aproximativ două săptămâni, locuinţa i-a fost călcată de hoţi şi i-a fost furat un televizor, pe care ulterior a reuşit să-l recupereze, după ce a depus reclamaţie la Poliţie. Oamenii legii au găsit şi persoana vinovată de furt – Daniel Bulearcă – un băiat de 19 ani, din localitate, pe care Ioan Dobrică îl cunoştea. Pentru că în urma infracţiunii comise, tânărul era cercetat penal, sâmbătă, s-a hotărât să meargă la locuinţa reclamantului, pentru a-i cere să retragă plângerea. „Victima a refuzat să accepte solicitarea tânărului, de a-şi retrage plângerea formulată împotriva lui, fapt care l-a determinat pe acesta să comită omorul. Ambii bărbaţi consumaseră alcool”, a declarat şeful Poliţiei Petrila, Ovidiu Zaharie. Se pare că în momentul în care Dobrică Ioan l-a refuzat pe criminal, acesta a scos din buzunar un cuţit de vânătoare cu lama de 25 de centimetri şi l-a înjunghiat pe bărbat în repetate rânduri, după care i-a tăiat gâtul, lăsându-l fără viaţă în casă.

Prins cu ajutorul propriului tată

Imediat după comiterea crimei, tânărul s-a dus la gară, de unde a luat primul tren care se îndrepta spre Arad, unde locuieşte sora sa. I-a povestit acesteia tot ce a făcut şi i-a cerut să îl primească în locuinţa ei, pentru a nu fi prins de poliţişti, însă femeia a refuzat şi l-a dat afară din casă, după care şi-a anunţat imediat tatăl. La rândul său, acesta i-a informat pe poliţişti cu privire la faptul că autorul crimei se află în Arad. Daniel Bulearcă a fost prins de oamenii legii în gara din Arad, de unde intenţiona să ia un alt tren, pentru a-şi continua fuga. Poliţiştii spun că este puţin probabil ca tânărul să fi reuşit să treacă graniţa, deoarece nu avea asupra sa nici un act de identitate. Criminalul a fost reţinut şi prezentat instanţei din judeţul nostru, unde s-a decis arestarea sa pentru o perioadă de 29 de zile. Pentru fapta sa de omor calificat, tânărul riscă până la 25 de ani de închisoare.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • un nenorocit esti daniele ti ai aratat taria cu un om amarit cum era Nelu Dobrica PEDEAPSA PE VIATZA MERITI SI AR FI BINE EVACULAREA FAMILIEI BULEANDRA DIN LOCALITATE

  • Ce va doare pe voi capu știți doar sa comentați se putea întâmpla oricui așa ca nu va bucurați de râul altuia el își ispășește pedeapsa și doar Dumnezeu îl poate judeca voi nu sunteți în măsura sa faceți ăsta. E și el un om la fel ca și ceilalți nu e un nenorociți sau mai știu eu ce sunt mereu clipe în viata când ne pierdem calmul și nu suntem conștienți poate și Nelu a avut vina lui.

  • Ce comentarii aiurea nu va bucurați de râul altuia el își ispășește pedeapsa și nu sunteți voi în măsura sa îl judecați doar Dumnezeu poate face asta toți puteți avea momente în viata sa nu știți ce faceti și poate Nelu a avut vina lui se sa întâmplat ce sa întâmplat.

Recent Posts

ANUNŢ

LICHIDATOR judiciar solicită oferte pentru asigurarea serviciilor de pază a patrimoniului societăţii CORVIN FOTOVOLTAIC S.R.L.,…

8 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că un personaj din zona noastră i-a făcut un cadou frumos iu­bitei sale…

14 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că reușește, cu toată opoziția celor din Coaliția anti…

14 ore ago

Bulina neagră

C.E.R., acuzat de tentativă de omor Pentru că împotriva sa a fost declanșată urmărirea penală…

14 ore ago

Când ești bun, ești bun! Florin Maxim rămâne la Hunedoara pentru următorii trei ani!

Antrenorul principal al Clubului Corvinul 1921 Hunedoara a acceptat propunerea prelungirii contractului existent şi va…

14 ore ago

Nu le mai ajung banii nici lor! Polițiștii locali ies în stradă

Poliţiştii locali protestează, astăzi, în faţa Guvernului, având mai multe so­li­citări de natură financiară, dar…

14 ore ago