Costel Avram: „Alianţele în România nu au rezistat!”

5 august 2014 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

05 avram costelMaximilian Gânju

Vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Hunedoara a PNL, Costel Avram (foto), crede că fuziunea dintre liberali şi PDL trebuie să se finalizeze cu apariţia unui mare partid, care va reprezenta o forţă pe eşichierul politicii din România. Dacă va rămâne la stadiul actual, de alianţă, proiectul nu va rezista.
„Niciodată în România alianţele nu au rezistat. PNL şi PDL trebuie să devină un mare partid, acum este alianţă, dar va fi un singur partid”, declară Avram. Deşi şansele sunt minime, liberalul nu exclude posibilitatea ca PNL să revină la guvernare mai repede de 2016. Nu prin refacerea USL, ci mai degrabă prin jocurile politice de după alegerile din noiembrie a.c, pentru preşedinţie. Totul depinde însă de reuşita candidatului dreptei.
„Trebuie să câştigăm prima luptă, adică preşedinţia şi o putem câştiga, dacă suntem uniţi. Dacă o vom câştiga se poate face o nouă majoritate în jurul preşedintelui, în Parlament. Când este vorba de putere, toţi lasă într-o parte şi vin în cealaltă parte şi astfel am putea fi la guvernare. În schimb, putem câştiga guvernarea la alegerile din 2016, dar nu ştiu dacă toţi vor trage la aceeaşi căruţă. Vedeţi, până ieri am fost duşmani, poate nu duşmani, dar oameni politici care ne contram şi acum trebuie să mergem împreună. Nu este uşor”, a mai declarat Costel Avram, vicepreşedintele PNL Hunedoara.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Comuna Teliuc a devenit un mare şantier

Locuitorii comunei Teliucu Inferior se vor putea bucura, cel mai probabil de la anul, de rezultatele unor investiţii europene demarate,...

Devean victorios în Gala RFX de MMA de la Mamaia

Alexandru Mezei (foto), de la Gladyators Gym Dev, a câştigat înainte de limită duelul de MMA susţinut în gala RXF...

CFR Simeria creşte fotbalişti de naţională

Juniorul Raul Cătărău, component al echipei CFR Simeria, a fost convocat la un stagiu de pregătire al lotului naţional al...

Închide