Copiii, chemaţi la vaccinare!

Vaccinarea pentru copii (de la 12 ani în sus) este acum disponibilă şi în Hunedoara

 

Începând de ieri, la Centrul pentru Vac­ci­nare anti COVID 19 amenajat în Hunedoara, pe b-dul Corvin, nr. 9 bis se pot vaccina şi copiii şi adolescenţii care au vârsta de cel puţin 12 ani împliniţi. Vaccinarea în cazul copiilor şi adolescenţilor se face doar cu doze Pfizer.
Programările se pot face atât pe plat­for­ma on-line cât şi apelând unul dintre nu­me­rele de telefon ale centrului din Hunedoara, 0770.472.363 sau 0771.074.262 (în cazul în care linia este ocupată, solicitantul este rugat să lase un mesaj pe aplicaţia Whatsapp la unul dintre cele două numere şi va fi contactat ulterior).
Detalii despre procedură (formulare, con­ţi­nut vaccin) puteţi obţine accesând link-ul următor: https://www.facebook.com/ROVaccinare/ posts/186461530034264.
Ce trebuie să ştie părinţii: copiii trebuie însoţiţi la centrul de vaccinare de unul dintre părinţi sau de tutorele legal; este obligatorie acordarea consimţământului informat de către părinţi sau de către tutorele legal; vaccinul folosit este Pfizer, cu rapelul ad­mi­nistrat la 21 de zile. Vaccinarea copiilor de 12-15 ani cu Pfizer a fost aprobată pe 28 mai de Agenţia Europeană a Medica­men­tului. Deocamdată, Pfizer/BioNTech este sin­gurul ser aprobat la această categorie de vârstă. Iar studiile arată o eficacitate şi o si­guranţă crescute. (A.N.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Au semnat! Începe reabilitarea Culoarului Trafic Mureş Nord

Sorina Popa Ieri, la sediul Consiliului Judeţean Hunedoara a fost semnat contractul de execuţie a lucrărilor de reabilitare a Lotului

Sensul giratoriu de la Sântuhalm, o frumuseţe!

Constructorul s-a mişcat bine de tot, iar sen­sul giratoriu de la Sîntuhalm a fost fi­na­lizat mai repede decât era stipulate

Şi-a cumpărat pâine pentru a scăpa de banii falşi

Un dosar penal în care s-au făcut cercetări pentru falsificare de monedă a fost cercetat ani în şir, până când

Închide